HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Reis'i anlatmaya gerek yok görüyorsunuz'

Düzenleyen: /
'Reis'i anlatmaya gerek yok görüyorsunuz'
Elazığ, Palu, Görüyorsunuz, Anlatmaya Gerek Yok, İsa Sezeroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Haber

GÜNDEM Haberleri

Elazığ Palu'daki şelaleyi anlatırken "Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz" cümlesiyle fenomen olan İsa Sezeroğlu, bu defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anlattı.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, propaganda döneminde partilen yaptığı ve viral olan videolar da sıkça paylaşılıyor.

Bunun son örneği ise şelaleyi anlatırken "Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz" cümlesiyle fenomen olan Elazığ Palulu İsa Sezeroğlu oldu.

"REİS'İ GÖRÜYORSUNUZ, MÜKEMMEL"

Sezeroğlu, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy isterken bu defa "Reis'i görüyorsunuz, mükemmel. Konuşmama gerek yok. İsrail, Amerika topunuz gelin, görüyorsunuz kahramanı. Konuşmuyorum. Neden konuşayım? Bu Laz mı, Kürt mü, Zaza mı? Hepimiz bu adama yoğunlaşalım. Çünkü başka seçenek yok. Bu adamdan başka seçenek göremiyoruz, ışık yok. Başkasında ben ışık göremiyorum. Mükemmel adamı görüyorsunuz. Anlatmıyorum, görüyorsunuz. Konuşmadık, mükemmel." diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...