HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Van AFAD Birlik Müdürü Sadi Ekin'den kayıp Leyla açıklaması

Düzenleyen: /
Van AFAD Birlik Müdürü Sadi Ekin'den kayıp Leyla açıklaması
Leyla Aydemir, VAN AFAD Birlik Müdürü, Sadi Ekin, Haber

GÜNDEM Haberleri

Ağrı'da kaybolan ve günlerdir binlerce kişi tarafından aranan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir’i arama çalışmaları aralıksız devam ederken VAN AFAD Birlik Müdürü Sadi Ekin'den yeni bir açıklama geldi.

Ağrı’da, Ramazan Bayramı’nın birinci günü ziyaretine gittikleri dedesinin Bezirhane köyündeki evinin önünde oynarken kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir’i arama çalışmaları yedinci gününde de devam ediyor.

Türkiye genelinde 80 ilde müdürlüğü bulunan  11 ilde ise arama-kurtarma birlikleri olan AFAD, Ankara ve İstanbul ile birlikte en deneyimli arama-kurtarma ekiplerini içinde barındıran Van birliğini bölgeye gönderdi.

''MAALESEF TEK BİR İZ YOK''

Milliyet'te yer alan habere göre; Aydemir'i arama çalışmalarını sürdürdükleri belirten VAN AFAD Birlik Müdürü Sadi Ekin, "Köy içinde ve çevresinde aranmadık yer kalmadı. Metruk binalardan tutunda tandır tipi dediğimiz evlere, eski su kuyularına baktık. Köy içerisinde bulunan dere yatağına, buğday kuyularına, sazlıklara, her yere bakıyoruz. Köyün bütün sınırlarında arama yaptık, maalesef Leyla'dan tek bir iz yok" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...