Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlişkilerimizi FETÖ gölgesinden kurtararak geliştireceğiz

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlişkilerimizi FETÖ gölgesinden kurtararak geliştireceğiz

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan ile ilişkileri FETÖ gölgesinden kurtararak önümüzdeki dönemde daha da geliştirmeye kararlı olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Manas Üniversitesi’nde düzenlenen fahri doktora töreninde konuştu.

Türkiye olarak özellikle dost ve kardeş ülkelerle siyasi olduğu kadar ekonomik, ticari ve kültürel alanda ilişkileri güçlendirmek için gayret gösterdiklerini belirten Erdoğan, Kırgızistan ile ilişkileri özellikle FETÖ gölgesinden kurtararak, önümüzdeki dönemde daha da geliştirmekte kararlı olduklarını ifade etti.

Kırgızistan’a FETÖ ile ilgili uyarılarda bulunan Erdoğan, “Bunlar hain bir örgüttür, siz bizim kardeşimizsiniz. 15 Temmuz'da bize darbe yapanlar Allah göstermesin yarın aynı şeyi burada da yaparlar. Bunlar haindir, bunlar alçaktır ve bu bakımdan biz damdan düşen olduğumuz için kardeşlerimizi uyarıyoruz, aman dikkat" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...