HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kara yolu yolcu taşımacılığına kalite gelecek

Düzenleyen: /
Kara yolu yolcu  taşımacılığına  kalite gelecek
TOFED Akademi SRC Eğitim Merkezi, Haber

GÜNDEM Haberleri

Kara yolu yolcu taşımacılığı sektöründeki eğitim sorununa profesyonel mesleki yeterlilik belgeleri ile cevap vermeyi amaçlayan TOFED (Türkiye Otobüsçüler Federasyonu) Akademi SRC Eğitim Merkezi, sektör mensuplarının katılımı ile açıldı.

Bünyamin Çelik

2005 yılından beri eğitim çalışmalarını sürdüren TOFED Akademi SRC Eğitim Merkezi, 2017 yılında değişen mevzuat nedeniyle faaliyetine ara vermişti. Millî Eğitim Bakanlığı bünyesine dâhil olan eğitim çalışmaları için dönüşüm süreci tamamlanan merkez, eğitimlere yeniden başladı. Merkez, 178 kişilik kontenjana ve 6 dersliğe sahip. Törenin açılış konuşmasını yapan TOFED Genel Sekreteri Mevlüt İlgin, başta İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarında faaliyet sürdürenler olmak üzere, tüm sektör mensuplarını TOFED SRC Eğitim Merkezi’ndeki kurslara katılmaya davet etti. Millî Eğitim Bakanlığı’nın onayı ile yapılacak eğitimlerde kalitenin üst düzey olacağını vurgulayan İlgin, host, hostes ve banko görevlisi yetiştirmek üzere çalışmaların da önümüzdeki yıl tamamlanacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...