Demet Akbağ mizahı anlatacak

Demet Akbağ mizahı anlatacak

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Ünlü oyuncu Demet Akbağ komedi dersi verecek.

Akbank Sanat, Kasım ayı boyunca her Çarşamba 19.30 - 21.30 saatleri arasında Vedat Özdemiroğlu moderatörlüğünde Türk mizahının usta isimlerini konuk etmeye devam ediyor. Akbank Sanat Mizah buluşmalarının konuğu komedi türü tiyatro ve sinema dalında başarılı çalışmalar gerçekleştiren Demet Akbağ. Bu ayki etkinliğin son konuğu olarak söyleşi programına katılacak olan sanatçı Türk sinemasının en önemli kadın komedi oyuncuları arasında yer alıyor. Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye ve FIBRESCI Ödüllü filmi "Kış Uykusu" ile kariyerine yeni bir boyut kazandıran başarılı sanatçı, 26 Kasım 2014, Çarşamba günü gerçekleştireceği söyleşide oyunculuk ve güldürme sanatının inceliklerini kendi bakış açısıyla izleyicilere aktaracak.


Komedi İle ünlendi

Akbank Sanat'ta söyleşi programına katılacak olan Demet Akbağ, Türk sinemasının en önemli kadın komedi oyuncularından biri.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...