Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ataoğlu Behramoğlu 'şiir'i anlattı

/ Kaynak: İHA
Ataoğlu Behramoğlu 'şiir'i anlattı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / İHA

Usta şair Ataoğlu Behramoğlu, "Şiir yazmak ancak sevgiyle olur" dedi.

Ataol Behramoğlu, Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü'nün düzenlediği "Şairin Şiir Evreni" söyleşine katıldı. Şiir Kütüphanesi'nde düzenlenen ve Akif Oktay'ın yönettiği yaptığı söyleşi ilgi gördü. Salonun tıklım tıklım dolduğu söyleşide usta şair, şiir hakkında görüşlerini dile getirdi. Edebiyatçının sırf piyasa için üretmesinin çok kötü olduğunu söyleyen Behramoğlu, "Şairler bunu istese de yapamaz. Şiir hemen tüketilecek bir şey değil, çileli bir iş. Şiir yazmak ancak sevgiyle olur, para kazanmak için şiir yazılmaz" diye konuştu.


Okurların sorularını da cevaplayan Behramoğlu, genç şairlere yönelik öğütlerinin sorulması üzerine, "Daha mantıklı işlerle uğraşın " diyerek salondakileri güldürdü. Unutulmaz şiirlerini okuyan Aataol Behramoğlu uzun süre ayakta alkışlanırken, kitaplarını okurları için imzaladı.




KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...