Başkan'ın uçağı düşerse…

Başkan'ın uçağı düşerse…

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Ormanda yaşayan Oskari adlı genç çocuk, düşen uçaktan kurtulan Amerikan Başkanı Moore'a yardım eder.

Ormanda kamp yapmakta olan Oskari, esrarengiz bir uçağın kamp alanı yakınlarına düşürülmesi sonucunda Amerikan Başkanı ile tanışır. Fakat Amerikan Başkanının bu durumdan kurtarılması gerekmektedir. Oskari, kontrolü ele geçirerek Başkan Moore'un kurtarılmasına yardım eder. Amerika Birleşik devletleri gibi bir ülkenin Başkanı, tek başına bilmediği soğuk Finlandiya ormanlarında genç bir çocuğun korumasıyla hayatta kalabilir miydi?

BÜYÜK OYUN

Orijinal adı:

Big Game

Tür: Macera

Ülke: A.B.D- 2015

Yönetmen: Jalmari Helander

Hikaye: Dan Smith

Oyuncular: Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson, Mehmet Kurtuluş

Dağıtım: The Moments Entertainment

İthalat: Movie Box

VİZYONA GİREN FİLMLER

Büyük Oyun (Big Game), nbsp;

Öldürmenin 3 Yolu (Kill Me Three Times), nbsp;

İntikam (The Salvation), nbsp;

Büyük Tuzak (Colt 45), nbsp;

HAFTANIN DİĞER FİLMLERİ

Öldürmenin 3 Yolu: Aşk, ihanet ve cinayetin iç içe geçtiği kara komedi tarzında bir aksiyon ve gerilim filmi. nbsp;Charlie, Alice Taylor adındaki bir kadını öldürmek için işe koyulduğunda bir tek kendisinin işin içinde olmadığını fark eder. Kriv Stenders'in yönettiği filmde Sullivan Stapleton, Alice Braga, Teresa Palmer ile Callan Mulvey oynuyor.

İntikam: 1870'li yılların Amerikasında ailesi öldürülen bir işçi intikam için yollara düşer ve intikamını alır. Fakat öldürdüğü insan o zamanın en büyük çetelerinden birisinin kardeşidir. nbsp;Kristian Levring'in yönettiği filmin baylıca rollerinde Mads Mikkelsen, Eva Green, Eric Cantona ile Mikael Persbrandt oynuyor.

Büyük Tuzak: Çok iyi bir nişancı olan Vincent, beklentilerin aksine polis teşkilatına katılmayı reddeden bir silah eğitmenidir. Vincent, uğruna savaştığı bütün değerleri sorgulayacaktır. Fabrice Du Welz'in yönettiği filmde, nbsp;Gerard Lanvin, Joey Starr, Alice Taglioni ile Ymanol Perset oynuyor.

Kaçak Prenses: Kral George ile Kraliçe Elizabeth kutlamaların yapılacağı gece, Kral halka seslenirken kızlarının yanlarında olmasını isterler. Fakat Prenses Elizabeth için bu gece sokaktaki hayata karışabileceği son şanstır. Julian Jarrold'un yönettiği filmde Sarah Gadon, Bel Powley, Jack Reynor ile Emily Watson nbsp;rol alıyor.


Entourage: Sinema yıldızı Vincent Chase, ekürileri Eric, Turtle ve Johnny'yle birlikte geri dönüyor ve stüdyo yöneticiliğine geçmiş olan Ari Gold'la yeniden birlikte çalışmaya başlıyorlar. Filmin yönetmeni Doug Ellin.

Kaçak Prenses (A Royal Night Out), Entourage


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...