Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Dört Mevsim Turizm' fotoğrafları yarışacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Dört Mevsim Turizm' fotoğrafları yarışacak

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

Kültür ve Turizm Bakanlığınca bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek "Ulusal Fotoğraf Yarışması"nın teması "Dört Mevsim Turizm" olarak belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Tanıtma Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Dört Mevsim Turizm" temalı yarışmada yer alacak fotoğraflarla, dünya turizminin yeni tercih ve eğilimleri doğrultusunda Türkiye'nin turizm ürünlerinin çeşitliğinin tanıtılması hedefleniyor.

Birinciye 5 bin lira ödül

Türkiye'nin dört mevsime yayılan doğal, tarihsel ve kültürel turizm çeşitliliğini (yaz, kış, termal, golf, yat, kongre, yayla, akarsu-rafting, dağcılık, hava sporları, ipek yolu, inanç turizmi, kuş gözlem, mağara, sualtı dalış, gastronomi vb.) gösteren fotoğrafların katılacağı yarışmaya başvurular, 1 Aralık'a kadar "www.tfsfonayliyarismalar.org" adresinden yapılacak. Sonuçlar ise 9 Aralık'ta katılımcılara bildirilecek.

Yarışmaya, 18 yaşını doldurmuş tüm profesyonel ve amatör fotoğrafçılar ücretsiz olarak en fazla 4 eserle katılabilecek.

Yarışmada birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin, mansiyonlara bin, sergilenecek eserlere ise 250 lira verilecek. 

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...