HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

‘Mukaddes Emanetler’ devredilmiyor

Düzenleyen: /
‘Mukaddes Emanetler’ devredilmiyor
Mukaddes Emanetler, Haber

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Sosyal medyada dolaşan “Yahudi sermayeli Sicpa firması, Mukaddes Emanetlerin de sergilendiği müzelerin işletmesini devraldı” iddialarına Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan yalanlama geldi.

Bakanlık “Müze ve ören yerleri gişelerinin işletilmesi işi” için bir ihalenin başlatıldığını doğruladı ancak diğer söylentilerin hakikati yansıtmadığını açıkladı. Kültür Bakanlığından yapılan basın açıklamasında “İhalenin konusu, müze ve ören yerlerinin gişelerinin işletilmesinden ibarettir. İhaleyi kazanacak firmanın ve personelinin müze ve ören yerlerimizin gişe dışındaki alanlarında herhangi bir yetki ve sorumluluğu olmayacaktır. Kutsal emanetlerin güvenliğinin ihaleyi kazanacak firmaya teslim edileceği bilgisi tamamen gerçek dışıdır” denildi. Bakanlık, henüz tamamlanmayan ihalede, herhangi bir firma ile sözleşme imzalanmadığını da duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...