Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Portrelerle Yeşilçam'a yolculuk

Portrelerle Yeşilçam'a yolculuk

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Ressam Birim Erol, Yeşilçam’ın unutulmaz erkek oyuncularını "Jönler" isimli resim sergisinde sanatseverlerle buluşturdu.

İstanbul'daki Hidden Coffee House Bebek’te açılan sergide; Ayhan Işık, Münir Özkul, Zeki Alasya, Cüneyt Arkın ve Ediz Hun gibi 30 usta oyuncunun portrelerine yer veriliyor. Ressam Erol “Bende hatırası olan, filmlerini izlediğim zamanlarda etkisi altında kaldığım Türk sinemasının erkek oyuncularını resmettim. Çocukluğumda Öztürk Serengil'i mimiklerimle taklit ettiğimi veya Cüneyt Arkın gibi bir yerlerden atlamaya çalışırken bir yerlerimi filan kırdığımı hatırlıyorum. Tıpkı benim gibi herkesin mutlaka bir hatırası olan aktörleri resmetmek ve onlara hayat vermek, gerçekten çok heyecanlıydı. Bu sergiyi hazırlarken o günlerin bende bıraktığı izler çok işime yaradı ve bunları tablolarıma yansıttım” diye konuştu. Sergi, 7 Şubat'a kadar ziyaret edilebilir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...