İşte Acun Ilıcalı'nın serveti

İşte Acun Ilıcalı'nın serveti

MAGAZİN Haberleri

İmzasını attığı eğlence ve yarışma programlarıyla ekranın dahi çocuğu unvanını alan Acun Ilıcalı, zirveye giden yolda zekasıyla rakiplerine fark attı.

Ekranın dahi çocuğu, iş dünyasının vergi rekortmeni Acun Ilıcalı'yı kanal sahibi yapan önemli ayrıntı. Allah "Yürü ya kulum" dedi, o koştu… Muhabirlikten başladığı televizyon dünyasında kısa denecek bir sürede önce patronluğu yükseldi, şimdi de kanal sahibi oldu. nbsp;Öyle ki Ferit Şahenk'ten 70 milyon TL'yi aşan bir transfer ücreti aldığı, 2011'deki program gelirlerinin 90 milyon TL'ye yaklaştığı hala akıllarda. Tüm bunlara rağmen geçtiğimiz hafta bir röportajında "'Show TV'den büyük alacağım vardı. Ona güvenerek bankalar bana kredi verdi. Bankalara borcum 30 milyon liraya kadar çıktı. 6 yıl zirvedeydim ama neredeyse batıyordum" diyen Ilıcalı, talihinin 2012'de Star TV ile anlaştıktan sonra döndüğünü ima ederek, borçlarını ödemeye başladığını, parayla buluşunca da ilk işinin kanal almak olduğunu söyledi. Ancak çok kimsenin bilmediği önemli bir ayrıntıyı konuşma dışında bıraktı: "Borsadaki milyonları…" Borsagündem.com, 11 ay önce yayınladığı haberde, Acun Ilıcalı'nın, televizyon programlarından kazandığı servetini borsada değerlendirdiğini ortaya çıkarmış, Ilıcalı da aynı gün Cnbc-e'de katıldığı canlı yayında manşetimize verdiği yanıtta, parasını yöneten portföy için, "Uzun yıllardır tanıdığım, güvendiğim, çok sevdiğim arkadaşlarım. Paramı borsada bire beş yaptılar" demişti. O günden bugüne yeni anlaşmalar, yeni kanal, reklamlar derken Acun Ilıcalı'nın serveti arttı. Doğal olarak borsadaki yatırımı da. Son günlerde yanından ayırmadığı arkadaşı, nbsp;'borsadaki kasası' denen Esat Yontunç ile İngiltere Başkonsolosluğu'nda bir davete katılan Ilıcalı'nın borsadaki serveti iddialara göre 60 milyon TL'yi aştı. Kulislerden Borsa Gündem'e ulaşan söylentileri göre ise Acun Ilıcalı, TV8'i de bu parayla aldı. (Borsagündem)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...