Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karagül dizisine sürpriz transfer!

Karagül dizisine sürpriz transfer!

MAGAZİN Haberleri

'Urfalıyım Ezelden' dizisi reyting nedeniyle yayından kaldırılan Bülent İnal, Fox TV'deki 'Karagül'ün kadrosuna katıldı.

Fox TV ekranlarının en çok izlenen dizisi Karagül'ün kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. En son Urfalıyım Ezelden dizisinde rol alan Bülent İnal, artık Karagül dizisinde yer alacak.

Karagül yeni bölümüyle 30 Ocak Cuma akşamı saat 20:00'da Fox'ta...

Karagül dizisine sürpriz transfer!

Son yılların en çok izlenen dizisi Karagül, Özcan Deniz'in ayrılığının ardından yine güçlü bir aktörle yoluna devam edecek. Dizinin yapımcısı Şükrü Avşar, başrol oyuncusu Ece Uslu ile aşk yaşayacak karakter için Bülent İnal'la görüşüyor. Son dizisi Urfalıyam Ezelden yayından kalkınca moral çöküntüsü yaşayan İnal'ın Karagül macerası ise 2 yıl önce başladı. Yapımcı Avşar, dizide Özcan Deniz'in rolü Murat Şanverdi'yi İnal'a, Ece Uslu'nun Ebru karakterini de Şebnem Bozoklu'ya verdi. Ancak yapımcı dizinin birinci bölümünü izlediğinde özellikle Bozoklu'nun role uygun olmadığını görünce yaklaşık 400 bin TL'yi çöpe atarak yeni baştan kadro kurup birinci bölümü çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...