Yedi Güzel Adam ekrana veda etti

Yedi Güzel Adam ekrana veda etti

MAGAZİN Haberleri

TRT'nin sevilen dizisi Yedi Güzel Adam dün akşam final bölümüyle ekrana geldi

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Kemak Uçar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Baran Akbulut gibi isimlerin rol aldığı TRT1'in sevilen dizisi Yedi Güzel Adam dizisi dün akşam son kez ekrana gelerek final yaptı.


Geçen sezondan beri ekrana gelen 39 bölüm yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinin final bölümünün özeti ise şöyle.
Süleyman öğretmenin cenazesinde çıkan olaylar giderek büyür. Hatice ve Zehra perişandır. Adnan, ortalığın daha da karışacağını söyleyerek Zehra ile Hatice'yi, kendi evine götürür. Aslında Adnan'ın tek isteği kaçmak üzere olduğu şehirden Zehra'yı da yanında götürmektir. Bu fikre sıcak bakmayan Zehra acaba Adnan'ın gerçek yüzünü görebilecek mi? Hastalanan Naciye'yi Ankara'ya hastaneye götüren Erdem ise memleketinde çıkan olaylar üzerine hasta eşinin başında çaresizce beklemeye koyulur. Konak ve dergiye sığınan insanların anlattıkları üzerine güzel adamlarımız harekete geçer. Kazadan kurtulan Çalık, Adnan'I öldürmekte kararlıdır. Bu sefer yanında Cevat'da vardır. Kardeşini kurtarmak isteyen Hayriye'den durumu öğrenen Nuri Çalık'ın peşine düşer. Zehra'yı da alarak şehirden kaçmayı düşünen Adnan acaba kurtulabilecek mi? nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...