Beren Saat, Tuba Büyüküstün'ü geçti

Beren Saat, Tuba Büyüküstün'ü geçti

MAGAZİN Haberleri

65 farklı ülkenin facebooktaki beğenilerine göre yurtdışında en çok beğenilen Türk oyuncular belli oldu.

Buna göre Ortadoğulu facebook kullanıcıları en çok Beren Saat'i beğeniyor. İkinci sırada Tuba Büyüküstün, 3.sırada Hazal Kaya yer alıyor. Listede sırasıyla; Engin Akyürek,Meryem Uzerli,Selma Ergeç,Buğra Gülsoy ve Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor. Avrupa ülkelerinde ise en beğenilen isim Meryem Uzerli. Onu Çağatay Ulusoy ve Selma Ergeç takip ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ,Beren Saat,Hazal Kaya,Burak Özçivit ve Cansu Dere diğer beğenilen isimler.


Dizilerin yeni durağı Güney Amerika'da en beğenilen isim Beren Saat olurken mükemmel çift Halit Ergenç ve Bergüzar Korel onu izliyor. Cansu Dere,Engin Akyürek,Meryem Uzerli,Kıvanç Tatlıtuğ ve Burak Özçivit'in de iyi sayılabilecek derecede hayranları var.


Son olarak Asya ülkelerinde ise en beğenilen isimler; Meryem Uzerli Beren Saat, Hazal Kaya,Selma Ergeç,Çağatay Ulusoy,Filiz Ahmet,Kıvanç Tatlıtuğ ve Okan Yalabık oluyor.


Toplamda ise en beğenilen isimler sırasıyla: Beren Saat, Meryem Uzerli, Tuba Büyüküstün, Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy,Selma Ergeç ve Engin Akyürek… nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...