İşte Benim Stilim'de elenen isim bakın kim oldu

İşte Benim Stilim'de elenen isim bakın kim oldu

MAGAZİN Haberleri

Ekranların fenomen yarışması İşte Benim Stilim'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. İşte Benim Stilim'de kim elendi? İşte detaylar...

İşte Benim Stilim'de elenen isim kim oldu? İşte Benim Stilim'de elenen isim bakın kim oldu. Nur Yerlitaş, İvana Sert,Uğurkan Erez ve Kadir Doğulu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın 22 Mayıs Cuma günü yayınlanan bölümüne Murat Başoğlu ve Deniz Akkaya da konuk jüri olarak aktıldı. Gala geccesinde Didem ve Zeynep eleme için jürinin karşısına çıktı. Yapılan oylama sonucu Didem Akın yarışmaya veda etti.


DİDEM EZGİ AKIN KİMDİR?
19 yaşında olan Didem Ezgi Akın aslen Malatyalı. Pedagoji eğitimi alan Didem Ezgi Akın yarışmanın en genç isimlerinden.Didem Ezgi Akın için Nur Yerlitaş 'Malatya güzeli' tanımını sıklıkla kullanıyor. Jürinin sevdiği isimlerden biri olmasına rağmen Didem diğer yarışmacılar arasından sıyrılmayı başaramadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...