Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kösem Sultan dizisine iki sürpriz oyuncu daha!

Kösem Sultan dizisine iki sürpriz oyuncu daha!

MAGAZİN Haberleri

Eylül'de Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Kösem Sultan dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. İki oyuncu daha ekibe dahil oldu.

İşte Kösem Sultan dizisinin belli olan oyuncuları ve rolleri... Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı TIMS'ın uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Kösem Sultan dizisi yeni sezonda ayında Star TV'de yayınlanmaya başlayacak. Uzun süredir Kösem Sultan'ın kim olacağı belirsizdi. Çok sayıda oyuncunun adının geçtiği Kösem Sultan rolünü Beren Saat'in oynayacağı açıklandı. Kösem Sultan dizisinde Hülya Avşar ise Safiye Sultan rolüyle izleyici karşısına çıkacak.
nbsp;
Gelen son haberle diziye iki önemli oyuncu daha katıldı. Ulan İstanbul'da canlandırdığı Karlos karakteriyle büyük çıkış yakalayan Erkan Kolçak Köstendil ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de Berrin karakteriyle dikkatleri çeken Yıldız Çağrı Atiksoy da dizinin oyuncu kadrosunda yer alacaklar. Haseki Mâhpeyker Kösem Valide Sultan'ın hayatını anlatacağı, Zeynep Günay Tan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Kösem Sultan, Eylül 2015 ya da en geç Ocak 2016'da yayında olacak.
Kösem Sultan dizisine iki sürpriz oyuncu daha!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...