Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Doğukan Manço'dan 'dolandırıcılık' uyarısı

/ Kaynak: İHA
Doğukan Manço'dan 'dolandırıcılık' uyarısı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Survivor All Star'da başarılı bir performans sergileyen Doğukan Manço, kendi ismi ile dolandırılık yapanlara karşı uyardı

Geçtiğimiz yıl Doğukan Manço'nun ismini kullanıp, sesini ve tonlamalarını taklit ederek, ailevi sorunlar nedeniyle evden ayrıldığını ve paraya ihtiyacı olduğunu ifade eden şahıs, Demet Akalın'dan Beyazıt Öztürk'e kadar onlarca popüler ismi arayarak para talep etmişti. Manço Ailesi, olayın ortaya çıkmasının ardından şikayetçi oldukları zanlıyı hasta olduğunu ifade etmesi üzerine affetmişti. Ancak şüphelinin yine aynı yöntemle dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı. Konuya ilişkin Manço Ailesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Geçtiğimiz yıl Doğukan Manço'nun ismini kullanıp, sesini ve tonlamalarını taklit ederek, ailevi sorunlar nedeniyle evden ayrıldığını ve paraya ihtiyacı olduğunu ifade eden şahıs, Demet Akalın'dan Beyazıt Öztürk'e kadar 10'larca popüler ismi arayarak para talep etmiştir.
O dönemde Doğukan Manço, gerekli tüm açılmaları yaparken, savcılığa da konu ile ilgili olarak gitmiştir. Malum şahıs ile Manço ekibi tarafından yapılan uzun görüşmeler ve akabinde bu şahsın bin bir özür ile hasta olduğunu ifade etmesi sonucu Manço Ailesi merhamet göstererek konuyu rafa kaldırmıştır. Ancak dün gece (05/07/2015) gelen bir haberle bu şahsın aynı şekilde insanları aramaya devam ettiği ve para talep ettiği bilgisine ulaşmış bulunuyoruz. Üzülerek belirtmek isteriz ki Manço Ailesi'ne yakın isimlerden Ahmet Güvenç bu tuzağa düşerek malum şahsa belli bir miktarda parayı da göndermiştir. Sonradan şahsın anlattıklarından şüphelenen Güvenç, aileyi arayarak konunun gerçek yüzünü öğrenmiştir.
Konu ortaya çıktıktan sonra bu şahıs farklı telefon numaralarından bu şerefsiz eyleme devam etmekte ve hesaplarımda da sorun var, bir arkadaşımın hesabını vereceğim, buraya yollar mısınız parayı ifadelerini kullanmaktadır. Doğukan Manço, elimizdeki telefon ve hesap numaraları üzerinden avukatı vasıtasıyla adli işlemleri bugün başlatacaktır. Dileriz sayenizde bu konudan tüm kamuoyu haberdar olur ve devam etmesi durumunda kimse bu tuzağa düşmez" denildi.
INSTAGRAM'DAN UYARDI!
Survivor All Star yarışmasıyla öne çıkan Doğukan Manço Instagram sayfasından 'Doğukan Manço'nun ses ve tonlamasını aynen taklit eden bir dolandırıcı onun adına para talep etmektedir. İtibar etmemenizi, mümkünse savcılığa şikayet etmenizi rica ederim' notunu paylaşarak takipçilerini uyardı.


MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...