Sen Benimsin dizisine olay transfer

Sen Benimsin dizisine olay transfer

MAGAZİN Haberleri

FOX TV'de yayınlanan Sen Benimsin dizisine Rafet El Roman'ın eşi Ceren Kaplakarslan da katıldı.

FOX ekranlarında yayınlanan başrollerini Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz ve Dila Danışmanın paylaştığı sevilen diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Sen Benimsin kadrosuna Rafet El Roman'ın eşi Ceren Kaplakarslan katıldı. Sen Benimsin yeni bölümleriyle Pazar akşamları 20.15'te FOX TV'de..
Sen Benimsin dizisine olay transfer

Sen Benimsin dizisi Bursa'nın zengin ailelerinden bir olan Yenilmezler'in veliahdı Ejder (Gökhan Keser) ve annesinin baskısıyla yetişmiş, başarılı bir piyanist olan Nağme'nin (Rüveyda Öksüz) ilk görüşte başlayan aşklarının çiftliğe taşınmasıyla yaşanan kaosu konu alıyor.
Bir trafik kazası sonucu tanışan ve birbirlerine aşık olan Ejder ve Nağme'nin ailelerinden habersiz verdikleri evlilik kararı her iki aile tarafından kabul edilmez. Yenilmezler Çiftliği'ne adım attığı andan itibaren Nağme, her kapının ardında hazin bir hikaye olduğunu fark eder. Bir süre sonra bu dört duvarın Ejder'le ilgili çok önemli bir sırrı da sakladığını öğrenen Nağme'nin bu evliliğe olan inancı sarsılır. Ancak bu aşktan vazgeçmeyecektir.sen-benimsin-dizisi-2Dizide Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokna, Burak Sergen, Seda Akman, Dila Danışman, Ruhi Sarı, Esra Kızıldoğan, Buket Dereoğlu, Özgül Kavruk, Serkan Şenalp, Emine Şans Umar, Ali Tutal, Birsen Dürülü, Gizem Denizci, Burcu Tuna, Umay Anadolu, Aybars Kartal Özson, Musa Çiçek, Beste Yelken, Bekir Çiçekdemir yer alıyor! nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...