Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pepe dünyaya açılıyor

Pepe dünyaya açılıyor

MAGAZİN Haberleri

Düşyeri karakterleri, Fransa'da düzenlenecek “MIPCOM -Dünya Eğlence İçerik Pazarı Fuarı”na katılacak.

Düşyeri karakterleri, Fransa'nın Cannes şehrinde 5-8 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek “MIPCOM -Dünya Eğlence İçerik Pazarı Fuarı”na katılacak. Dünya televizyon endüstrisinin en önemli ve prestijli organizasyonlarından olan MIPCOM Fuarı'na Kids&Teens kategorisiyle katılacak olan Düşyeri Film Stüdyoları, karakterlerini fuarda dünyaya tanıtacak.


Düşyeri Film Stüdyoları, aynı zamanda MipJunior Fuarı'nda da yer bulacak. Şirket, MipJunior Fuarı'nda "Başarı Öyküsü"nü anlatacak. Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları Kurucu Ortağı ve Planet Çocuk Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Şule Bilgiç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Pepee çocuklarla buluştuğu ilk günden itibaren hem çocuklar hem ebeveynler tarafından çok sevildi. Herkes Pepee şarkılarını ezberledi, onun neşeli dünyasıyla keyiflendi ve mutlu oldu. İzleyiciler, Pepee'nin ardından diğer Düşyeri karakterlerini de beğenerek takip etti. 2015 yılı Ocak ayı itibariyle güçlerimizi birleştirdiğimiz Planet Çocuk'ta izlenmeye rekorları kırarak, çalışmalarımızın meyvesini verdi. Şimdi ise amacımız Düşyeri karakterlerini dünya çocuklarıyla buluşturmak. 2015'i yurt dışına açılma yılımız olarak düşündük ve planladık. Avrupa'nın en prestijli iş dünyası ödüllerinden biri olan Avrupa İş Ödülleri'nde (European Business Awards) başarı elde ederek, Düşyeri Film Stüdyoları olarak ulusal şampiyonlardan biri olduk. Leliko çizgi dizimizi Rusça'ya çevirdik. YouTube kanalında yayınladık ve iyi bir izleyici sayısına ulaştık. Diğer taraftan tüm çizgi filmlerimizi İngilizceye çevirdik. Yabancı ülkelerdeki çocukların türkülerimizi söylenecek olması bizleri çok heyecanlandırıyor. Bu çok heyecan verici ve imkânsız değil… Bu amaç doğrultusunda; ülkemizin bu sene onur konuğu olduğu MipCom'a Planet Çocuk ve Düşyeri olarak katılıyoruz. Düşyeri ve Planet Çocuk olarak markalarımızı kendi standımızda “dünyaya söyleyecek sözümüz var” sloganı ile dünyaya açıyoruz. Bu noktada yaptığımız ve yapacağımız işlerin hepsinin dünyanın dört bir yanında yankı bulacağına inancımız da sonsuz. “Çünkü biz işyeri değiliz. Düşyeri'yiz!. Diğer yandan çocuk içerikleri için düzenlenen MipJunior fuarında da "Başarı Öyküsü" için konuşmacı olacağız. Düşlerimizi nasıl gerçeğe dönüştürdüğümüzü ve bundan sonra yapacaklarımızı sektörün dünyadaki temsilcilerine anlatacağız” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...