Mert Fırat'tan örnek proje

Mert Fırat'tan örnek proje

MAGAZİN Haberleri

Rol aldığı projelerle büyük bir hayran kitlesi edinen Mert Fırat, ihtiyaç sahipleriyle onlara yardım etmek isteyenleri buluşturacağı projesini tanıttı

Oyuncu Mert Fırat, rol aldığı tiyatro ve sinema filmlerindeki oyunculuğunun yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından bahsettiriyor. Fırat, önceki gün Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından Şişli'deki Marriot Otel'de düzenlenen Sosyal Fayda Zirvesi'ne katılarak İhtiyaç Haritası isimli projesini anlattı. Bu projede Fırat; farklı ihtiyaçları olan insanlarla bunları karşılamak isteyenleri aynı platformda buluşturuyor. Hayvan barınağından okul kütüphanesine kadar pek çok farklı alanda oluşturulan ihtiyaç listesi, herhangi bir nakit akışı olmadan tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak sağlanıyor.


SİTEDEN ÜYE OLUNUYOR 
Fırat, kurduğu oluşumu anlattı: "İhtiyaç Haritası, ihtiyacın sahibinin kendi hesabını oluşturarak girdiği, kampanyasını ve isteğini, oluşturduğu ve bunun akabinde de kaynağını bulduğu bir buluşma noktası. İhtiyaca daha gerek olmadan kaynağı oluşturması ve belli bir ortama sunması, İhtiyaç Haritası'nı diğer benzeri sosyal sorumluluk projelerinden ayırıyor. Çalışmaları muhtarlıklardan başlayıp kaymakamlıklara, valiliklere ve sivil toplum kuruluşlarıyla entegre bir biçimde yapıyoruz." Konuyla ilgilenenlerin, www.ihtiyacharitasi.org adresine girmeleri gerektiğini söyleyen ünlü oyuncu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Siteye, kısa süren bir prosedürün ardından üye olunuyor. Sonraki süreçte, ihtiyaç sahipleri ihtiyaç duydukları ne varsa ya da kendileri ne bağışlayabiliyorlarsa onu belirtmeleri gerekiyor. Biz ihtiyaç duydukları her şeyi kendilerine sunuyoruz."  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...