HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

JCI İstanbul Crossroads 10. uluslararası kısa film festivali

JCI İstanbul Crossroads 10. uluslararası kısa film festivali

MAGAZİN Haberleri

JCI ISTANBUL CROSSROADS 10. ULUSLARARASI KISA FİLM FESTİVALİ'NİN son başvuru tarihi 30 Ekim 2015 olarak belirlendi.

Bu yıl onuncusu düzenlenen festivalimizin amacı dünyadaki farklı kültürlerin buluşmasına aracılık etmektir. Buna bağlı olarak da “Kültürler Arası Diyalog ve Göç” temalı kısa filmleri çeken sinemacılar ve sinemaseverleri buluşturarak kısa film kültürünün ülkemizde gelişmesine katkı sağlamayı hedeflemekteyiz. Bunun yanı sıra festivalimiz dünya gündemindeki en önemli konulardan biri olan göç temasını da içermesi, festivalimizin sosyolojik bir soruna dikkat çekmesine neden olmaktadır. Phx Medya, Digital Film Academy ve Beykent Üniversitesi'nin katkılarıyla festival kapsamında, seminerler, paneller, söyleşiler, film gösterimleri ve atölyeler bulunmaktadır. Yarışma bölümünde ise "Kültürler Arası Diyalog ve Göç" temalı kurmaca, canlandırma, belgesel, deneysel ve animasyon türündeki tüm kısa filmler jüri tarafından değerlendirilerek ödüllendirileceklerdir.


JCI İstanbul Crossroads Uluslararası Kısa Film Yarışması ve Festivali, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da ülkemizin tanıtımına katkıda bulunduğu kabul edilmiş bir festival olarak JCI 2007 Dünya Kongresinde "Dünyanın En Başarılı Halkla İlişkiler Programı" ve "Avrupa'nın En Başarılı Yayını" seçilmiştir.


JCI ISTANBUL CROSSROADS 10. ULUSLARARASI KISA FİLM FESTİVALİ'NİN son başvuru tarihi 30 Ekim 2015 olarak belirlendi.


Daha önceki festivallerde jüri üyesi olarak Ömür Gedik, Giovanni Scognamillo, Yeşim Ustaoğlu ,Mithat Bereket, Ebru Akel, Yosi Mizrahi, Prof.Dr.Oğuz Makal, Selim Demirdelen, Bülent Doruker, Sadi Çilingir, Kıvanç Terzioğlu, Atilla Dorsay, Derviş Zaim, Hilmi Etikan, Nurseli İdiz gibi isimler yer almıştır. 


Başvuru ve detaylı bilgi için : http://www.jciistanbulcrossroads.com/


Junior Chamber International (JCI) Hakkında: 
JCI İstanbul Crossroads 10. uluslararası kısa film festivali



Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan, JCI (Junior Chamber International Genç Liderler ve Girişimciler Derneği ), 200 bini aşkın üyesi ile dünyada 115 ülkede faaliyet göstermektedir. Küreselleşen dünyada, evrenselliği benimseyen ve dünya barışını destekleyen bir oluşum olan JCI, üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişime katkıda bulunmalarını hedefler. ICC, UNICEF, AIESEC gibi derneklerle de işbirliği içinde olan JCI, Jacques Chirac (Fransa Cumhurbaşkanı), Valerie Giscard Destaing (Fransa Cumhurbaşkanı), Willy de Clerk (AT Komisyon Başkanı), Gerald Ford (ABD Başkanı), Paul Schulter (Danimarka Başkanı) gibi birçok önemli ismi de üyesi olarak kendi bünyesinde barındırmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...