Milliler, İzlanda galibiyetini kutladı

Milliler, İzlanda galibiyetini kutladı

MAGAZİN Haberleri

A Milli Takım'ın futbolcularından Arda Turan, sevgilisiyle Etiler'de galibiyeti kutladı. Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ise eşleriyle yemeğe çıktı

Milli futbolcular, Türkiye'nin İzlanda'yı 1-0 yenip Fransa'daki Avrupa Kupası'na direkt katılmaya hak kazanmalarını kutlamaya devam ediyor. Barcelona'da oynayan milli futbolcu Arda Turan, önceki gün sevgilisi Aslıhan Doğan ile birlikte Etiler Nusret'teydi. Çift, Türkiye'nin İzlanda'yı yenmesini kutladı. Mekan çıkışında ünlü çifti bir basın ordusu karşıladı. Arda Turan, gazetecilere "Galibiyeti kutladık" dedi. Ünlü futbolcu, daha sonra Barcelona'ya uçtu. Galatasaraylı futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan ise, önceki akşam eşleriyle birlikte Ulus Sunset'te yemek yedi. Yılmaz, mekandan eşi İstem Atilla Yılmaz'ın elini tutarak çıktı. Mart ayında Nazlı isimli kızı doğan ünlü futbolcunun arabasının önünde bebek için dağıtılan şekerin asılı olduğu dikkat çekti. Selçuk İnan ise eşi Cemre İnan'la birlikte lüks araçlarına binip mekandan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...