Tarkan'a Latin hayranlarından sürpriz

Tarkan'a Latin hayranlarından sürpriz

MAGAZİN Haberleri

Arjantin, Uruguay ve Meksika gibi Latin Amerika'daki Tarkan hayranları, ünlü sanatçı için doğum günü partisi düzenleyip sosyal medyada yayınladı.

Tarkan, önceki gün 43 yaşına bastı. Megastar'ın; Arjantin, Uruguay ve Meksika gibi ülkelerde yaşayan hayranları Arjantin'de toplandı. Tarkan'ın Latin Amerikalı fanları, sanatçının fotoğrafının yer aldığı pastalar hazırlattı. Üzerinde Türk bayrağının da yer aldığı Tarkan tişörtleri giyen Latinler, ellerindeki balonlarla çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyada yayınladı. Hayranlarının sürprizi karşısında çok duygulanan Tarkan da, yayınladığı bir mesajla onlara teşekkür etti. Tarkan, sosyal medya hesabında Latin hayranlarına şöyle seslendi: 'Doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim. Sevginizi kalbimde hissediyorum ve ben de hepinizi çok seviyorum. Daha nice yıllara hep birlikte... Aşkla... Müzikle...' Latin Amerikalı fanları, Tarkan'ın doğum gününü geçtiğimiz yıl da kutlamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...