Esra Erol öyle ağladı ki...

Esra Erol öyle ağladı ki...

MAGAZİN Haberleri

50 yıllık aşkını arayan Tahsin Amca'ya Melina Hanım'dan gelen kötü haberi Esra Erol ağlaya ağlaya verdi

Esra Erol evlilik programında gözyaşlarına boğulup ağladı. Sebebi ise 50 yıllık aşkını arayan Tahsin Amca'ydı. Tahsin Amca yıllar önce Meline Hanım'a aşık olmuştu. Meline'yi ağabeyi Almanya'ya götürünce ikili ayrılmış. Tahsin Amca 'O zaman yemin etmiştim seni bir daha görmeden ölmeyeceğim' diyerek aşkı Meline Hanım ile buluşmak istedi.
ESRA EROL AĞLAYARAK TAHSİN AMCAYA HABERİ VERDİ
Esra Erol ve ekibi Tansin Amca'nın kapı kapı gezerek aradığı aşkına ulaşmayı başardı. Ancak Meline Hanım evlenmiş kendine bir aile kurmuştu. Tahsin Bey'in ölmeden önce bir kez görebilme isteğini Meline Hanım ailesi rahatsız olduğu için geri çevirmişti. Tahsin Bey'in yüreğindeki aşk ateşi aradan geçen yıllara rağmen küllenmemiş olsa da Meline Hanım onu çoktan unutmuştu.
Esra Erol öyle ağladı ki...

Esra Erol bu haberi Tahsin Amca'ya verirken gözyaşlarına boğuldu. Ağlayarak konuşan Esra Erol verdiği haberden sonra şaşırtan bir karşılık aldı. Tahsin Amca, "Belki o Benim Meline'm değildir. Günde 1 dakikanızı bana ayırım onu arar mısınız?" dedi.
Aslında bulunan kişi Tahsin Amca'nın sevdiğiydi. Ama Esra Erol bunu söylemedi ve ona 'Günde 1 dakika" için söz verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...