Mustafa Sandal'dan milli beste açıklaması

Düzenleyen:
Mustafa Sandal'dan milli beste açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, EURO 2016’ya katılma hakkı kazanan milli takıma şarkı bestelemek için kendisine gelen teklif hakkında açıklamalarda bulundu.


Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından 2’incisi düzenlenen “WinterFest” Kış Festivali’nin tanıtım toplantısına katılan ünlü sanatçı Mustafa Sandal, EURO 2016’ya katılma hakkı kazanan A Milli Futbol Takımına şarkı bestelemek için kendisine gelen teklif hakkında açıklamalarda bulundu. Sandal, “Teklif geldi sonra baktım ki birkaç kişiye daha şarkı yapmak için teklif gelmiş. Milli takıma şarkı yapmak bence milli bir görevdir. Çok kıymetli, özel ve her zaman göreve hazır olduğum bir durumdur. Fakat bu böyle 3 kişi yarışıyor gibi bir durum olursa onda ben yokum. Ben kendim bir şarkı yaparım, belki bu şarkı “Pazar’a Kadar” da olduğu gibi dinleyenler alır milli takımı yakıştırır, o ayrı bir durumdur. " dedi. Bu durumun bir yarış içerisinde olunması gereken bir durum olmadığını söyleyen ünlü sanatçı Mustafa Sandal : "O yüzden de ben federasyondan görüştüğüm kişiyi de aradım, hatta mesaj da attım o kişiye ve dedim ki; ‘Teşekkür ederim, sağ olun’” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...