Pelin Karahan: Bankacı gibi çalışıyorum

Düzenleyen:
Pelin Karahan: Bankacı gibi çalışıyorum

MAGAZİN Haberleri

Eşi Bedri Güntay'da bir mekanda görüntülenen oyuncu Pelin Karahan, çalışma saatlerinden memnun olduğunu açıkladı

‘Yeter’de kamera karşısına geçen Pelin Karahan, meslektaşlarının aksine set saatlerinden oldukça memnun! Oyuncu, çalışma saatlerinin bir memurun mesaisinden farklı olmadığını savundu. Karahan, eşi Bedri Güntay’la Etiler'deki Sarıhan Çorbacısı'ndaydı. Son günlerde birçok oyuncu uzun set çalışmalarından dert yakınırken Karahan, kendisi için aynı şeyi söylemedi. Mesai saatlerinden oldukça memnun olduğunu dile getiren güzel oyuncu, ‘Sabah 8’de gidip akşam 6 gibi eve geliyorum. Bankacı gibi çalışıyorum’ ifadelerini kullandı. 

İkinci çocuk müjdesi

Konu hakkında düşüncelerini paylaşan Güntay ise ‘’Çalışma saatlerinden rahatsız olsam, zaten çalıştırmam" diyerek maço tavrını gözler önüne serdi. Kimi meslektaşların bu yoğun tempodan dolayı çocuk planlarını ileriye bir tarihe atarken 1 yaşında Ali Demir adında çocukları bulunan ikili, ‘İkinci çocuğu düşünüyoruz. Ancak şimdiki işlerimizin bitmesi lazım" dedi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...