İlker Kaleli’yi kızdıran iddia!

Düzenleyen:
İlker Kaleli’yi kızdıran iddia!

MAGAZİN Haberleri

İlker Kaleli, babası Recep Kaleli’yle kurduğu şirkete çekleri ödemedikleri gerekçesiyle nitelikli dolandırıcılık davası açıldığı haberine yanıt verdi.

İşte o açıklama:
 
BASIN,MEDYA VE KAMUOYUNA
 
Hakkımda dolandırıcılıktan dava açıldığı yönünde bir gazete çıkan haber tamamı ile gerçekdışıdır.
 
Ben uzun yıllar yurtdışında yaşadım ve Türkiye’de ticaretle uğraşmadım, Türkiye’ye döner dönmezde oyunculuğa başladım.
 
Haberde adı geçen şirketle babamın şirketi arasındaki sorun, taraflar arasında ticari ilişkiden kaynaklı bir sorundur ve konunun suçla, ceza ile, dolandırıcıkla uzaktan yakından ilgisi yoktur.
 
Nitekim asılsız haberde adı geçen şirket tarafından Anadolu(Kartal) Cumhuriyet Savcılığı’na hakkımda yapılan şikayetle ilgili olarak savcılık,  takipsizlik kararı vermiştir, suçlamalarla ilgim olmadığı, şikayetin asılsız ve haksız olduğu savcılık kararı ile sabittir.
 
Ayrıca, haberde anılan konuyla ilgili olarak da İstanbul 18.apır ceza mahkemesi, hakkımda beraat kararı vermiştir.
 
Haberin asılsız olduğuna ilişkin , hakkımda Savcılık takipsizlik kararı ve İstanbul 18.Ağır Ceza Mahkemesi’nin beraat kararı ektedir.
 
Haberde adı geçen şirket yada kişilerin asılsız ve haksız şekilde adımı kullanmalarının, bu asılsız iddialarını gaetelere servis etmelerinin amacı, Şahsımı yıpratmak, asılsız haberleri kullanarak Şahsım’dan menfaat elde etmeye çalışmaktır. Haber içeriği taamıyla yanlıştır, asılsızdır.
 
Saygılarımla,
 
İLKER KALELİ

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...