5 bin kişi onları görmek için bekledi

Düzenleyen:
5 bin kişi onları görmek için bekledi

MAGAZİN Haberleri

Başrollerini Meryem Uzerli ve Ozan Güven’in paylaştığı ‘Annemin Yarası’ filminin seyircili gösterimi İzmir’de büyük ilgi gördü

11 Mart’ta vizyona giren “Annemin Yarası” filminin İstanbul’dan sonra bu kez de İzmir’de seyircili gösterimi yapıldı. İzleme öncesi filmin oyuncuları Ozan Güven, Meryem Uzerli ve Bora Akkaş önceki gün İzmir Hilton’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncular ardından İzmir Optimum Outlet fuaye alanında hayranları ile buluştu. Alışveriş Merkezi’nin meydanında toplanan 5.000’den fazla kişi oyuncuları görmek için izdiham oluşturdu. Oyuncular kısa bir konuşma sonrası, hayranlarıyla selfie çektirdi. Sinemaseverlerin ünlü isimlere yaptıkları sesli tezahürat ve alkışları sebebiyle film 15 dakika geç başladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...