Tülin Şahin'den büyük hassasiyet!

Düzenleyen:
Tülin Şahin'den büyük hassasiyet!

MAGAZİN Haberleri

Tülin Şahin, Ankara'daki patlama sonrası tepki alacağını düşünerek İstanbul Moda Haftası'ndaki mayo defilesinde yer almayacağını bildirdi.

İstanbul Moda Haftası'nda podyuma çıkacak Tülin Şahin, dün son anda vazgeçti ve nedenini sosyal medya hesabından açıkladı.

TEPKİ ALACAĞINI DÜŞÜNDÜ

Moda dünyasının her yıl merakla beklediği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, Ankara'daki terör saldırısının gölgesinde dün akşam buruk bir şekilde başladı. Üst düzey güvenlik önlemlerinin alındığı etkinliğin ilk gününde Tülin Şahin, Cihan Nacar'ın defilesinde yer almaktan vazgeçti. Şahin, Ankara'daki patlama sonrası tepki alacağını düşünerek mayo defilesinde yer almayacağını yetkililere bildirdi.

Dün defilede yer almayacağını belirten Şahin, bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Ünlü manken yazdığı notu; "Dün..bugün ve yarin Istanbul moda haftasinda çıkacağım defileleri iptal etme nedenim" açıklamasıyla paylaştı.

Tülin Şahin'den büyük hassasiyet!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...