Müge Anlı, kaybolan papağanı bile buldu

Düzenleyen:
Müge Anlı, kaybolan papağanı bile buldu

MAGAZİN Haberleri

'Tatlı Sert' programında kayıpları bulup, cinayetleri çözen Müge Anlı bu kez kendini aşarak biz izleyicisinin kaybolan papağanını buldu.

ATV ekranlarında kayıpları bulan, cinayetleri çözen Müge Anlı'nın yaptıkları dilden dile dolaşıyor. Öyle ki İstanbul Maltepe'de Papağını kaybeden bir vatandaş bile Müge Anlı'dan yardım istedi.

REKLAMA GİTTİ, HABER GELDİ

Müge Anlı olaydan bahsedip reklama girdi program reklamdan çıktığında ise bir telefon geldi. Canlı yayına bağlanan kadın evlerinin balkonuna bir papağan konduğunu bu papağanın o papağan olabileceğini belirtti. Telefondaki kadın balkonuna konan papağanın fotoğrafını gönderdi. Müge Anlı kendisine gönderilen fotoğrafla papağanın sahibinin bulunması için 2 bin TL ödül vereceğini açıkladığı papağanının aynı olduğunu görünce oldukça sevindi.

STÜDYODAKİLER SEVİNDİ

Kaybolan papağan ve bulunan papağanın aynı olması Müge Anlı ve stüdyodakileri sevindirdi. Papağanın gerçek sahibine henüz ulaşılamasa da büyük ihtimalle kaybedilen papağan olduğu düşünülüyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...