Zuhal Topal'den cevap gecikmedi: Allah'a havale ediyorum

Düzenleyen:
Zuhal Topal'den cevap gecikmedi: Allah'a havale ediyorum

MAGAZİN Haberleri

FOX'da evlilik programını sunan Zuhal Topal, ortaya atılan komplo iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

"Türkiye'de şehitler varken oynanır mı" diyerek Zuhal Topal'ın programını terk eden damat adayının dün yaptığı itirafla ilgili olarak Zuhal Topal, programında konuyla ilgili açıklamada bulundu. Ünlü sunucu şunları söyledi. Topal '' Bu iddia ve itirafların gerçek olduğuna inanın, inanmak istemiyorum. 2 ay önce Zekeriya adında bir talip geldi. Gerekli prosedürler uygulandıkdan sonra programımıza çıktı. Belli bir süre programda sohbet ettikten sonra şehitlerle ilgili sözler söyledi, 'Bugünlerde şehitler var siz burada oyun oynadınız' diye. 

Topal '' Gecenin bir yarısında benim hakkında gayet organize bir şekilde haberler sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. Şehitler ve bayrağımız üzerinden bana ve programıma karşı bir linç girişi yapıldı. Benim için çok zor günlerdi. O gündelerde ben annemin hastalağıyla ilgileniyordum. Bu haberler de üzerine gelince ailemle birlikte çok kötü günler yaşadım'' ifadelerini kullandı.

Topal ''Bu stüdyoya gelip bu provokasyonu yapan kişiyle ilgili bir video yayınlandı.Günlerce Zekeriya'nın arandığını hesabına para yatırıldığını 'Git, Zuhal Topal'ın programını karıştır, şehitler varken burada oyun mu oynatıyorsun de' denmiş, Zekeriya da kendi ağzıyla bunları anlatıyor'' dedi.

Hukuki süreci başlatıklarını söyleyen Zuhal Topal ''Allahım büyük tabi. Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Bakar mısınız, git orayı karıştır, onların reytingi düşsün, bizimkisi artsın. Biz kimseyi tehdit etmiyoruz.  Ben bunları hak edecek birşey yapmadım. Nasıl gözler kararmış, nasıl vicdanlar gitmiş ki böyle birşey yaşanmış. Ben bu konuyu allaha havalale ediyorum. Yapımcımız gerekli hukuki işlemleri başlattı'' dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...