Burcu Kıratlı'dan duygusal veda paylaşımı

Burcu Kıratlı'dan duygusal veda paylaşımı

MAGAZİN Haberleri

Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe Hatun karakterini canlandıran Burcu Kıratlı, İnstagram'dan duygusal bir veda yaptı.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Gökçe Hatun, 57. bölümde Noyan tarafından kılıçla boğazı kesilerek öldürülmüştü. Böylece diziden ayrılan Gökçe Hatun yani Burcu Kıratlı, İnstagram hesabından duygusal bir vedada bulundu.

Kıratlı, herkese teşekkür ederek, şunları söyledi: "Her güzel şeyin sonu vardir derler. Yanlış ! Her güzel şey sonsuzdur... Nefes aldığınız sürece hafızanızda, anılarınızda sizinle yaşar. Diriliş ailesi de benim için sonsuz güzel anılarımdan. Her saniyesine her sahnesine hayat vermekten cok mutlu oldugum Gökçe Hatun'un sizler tarafından bukadar sevilmesi beni çok çok mutlu etti ve gururlandırdı. İyiki varsınız. 2 sene boyunca okadar cok şey paylaştıkki anlatmaya kelimeler yetmez. Cok sey yaşadik,öğrendik,öğrettik en önemli cok güzel ve sağlam bir bağ kurduk ekibimiz biz ve sizlerle asla kopmayacak bir bağ, Set ekibimiz, kamera arkasi kahramanlarimiz, yönetmenimiz çook sevdiğim oyuncu arkadaşlarim ve tabiki yapımcımız ve senaristlerimiz... Emeği geçen herkes hayatımın bir parçası oldunuz iyikide oldunuz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...