Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yavuz Bingöl: Erdoğan bize sahip çıktı

Düzenleyen:
Yavuz Bingöl: Erdoğan bize sahip çıktı

MAGAZİN Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "dünya lideri olduğunu" söyleyen sanatçı Yavuz Bingöl, son nefesine kadar onun yanında olacağını söyledi.

Sanatçı Yavuz Bingöl Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir dünya lideri olduğunu ve son nefesine kadar yanında olacağını söyledi. Bingöl ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteğiyle Ahmet Yesevi'yi tanıtmak için uluslararası bir müzikal hazırladıkları müjdesini de verdi.

"Ölene kadar Erdoğan'ın yanındayım"
Sabah gazetesine konuşan Yavuz Bingöl, Erdoğan'la yakınlığının bazı kesimlerin ağırına gittiğini vurguladı. Cumhurbaşkanı'nın duruşunu sevdiğini belirten Bingöl, "Erdoğan'ı sevmek suç mu? Ben kendisinin duruşunu seviyorum. Erdoğan, herkesin saldırdığı bir dönemde bize sahip çıktı" diyerek kendisine vefa borcu olduğunu, ölene kadar da Erdoğan'ın yanında olacağını belirtti.

Erdoğan'dan Ahmet Yesevi müzikaline destek
Cumhurbaşkanının kültür-sanat projeleriyle yakından ilgilendiğini anlatan Bingöl, sözlerine şöyle devam etti:
"Sayın Cumhurbaşkanına, Ahmet Yesevi müzikalinden bahsettiğimde, hemen hayata geçirmemizi, kendisinin de gereken desteği vereceğini ifade etti. Yabancılarla birlikte Mevlana'nın da etkilendiği Ahmet Yesevi'yi tanıtmak için uluslararası bir müzikal hazırlıyoruz.

"Kendisine büyük sayım ve sevgim var"
Bingöl, düşüncelerini şu cümlelerle anlattı:
"Sayın Erdoğan ile ilk kez yan yana gelmiyorum ki ben. Başbakan olduğu yıllarda da, sanatçıların düşüncelerini dikkate alan ve onlara itibar eden bir lider olan Cumhurbaşkanımızla, sürekli yan yana gelmişimdir. Bir ülkenin sanatçısı; siyasetçisi ile de oturur kalkar, vatandaş ile de sohbet eder. Ben otobüsle seyahat eden, gemiyle karşıya geçen, halkın içinde olan biriyim. Bazılarının içlerindeki Erdoğan düşmanlığını doğru bulmuyorum. Erdoğan, siyaset döneminde oyunu sürekli artıran, halkın seçtiği bir lider. Doğal olarak dostu da, düşmanı da, çekemeyeni de olacaktır. Benim kendisine çok büyük saygım ve sevgim var. Kendisi çok büyük bir dünya lideri. Ben onu seviyorum, siyasetini seviyorum."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...