Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hayranları çok ‘Janti’ oldular

Düzenleyen:
Hayranları çok ‘Janti’ oldular

MAGAZİN Haberleri

Murat Boz’un ‘Janti’ isimli yeni albüm kapağındaki pozunu taklit eden hayranları, sosyal medyanın gündemine oturdu. Boz gibi poz verenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor

Beş yıl aradan sonra çıkardığı 'Janti' isimli albümüyle dikkatleri üzerine çeken Murat Boz'un hayranları, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü popçunun albüm kapağındaki fotoğrafı taklit eden hayranları, Murat Boz'un verdiği pozun aynısını vermeye çalışırken eğlenceli karelere imza attı. 7'den 70'e birçok hayranının Murat Boz'u taklit ettiği fotoğraflar, Instagram ve Twitter gibi sosyal ağlarda gün geçtikçe ortaya çıkmaya başladı. En son bir otomobil tamircisinin paylaştığı görsel, fotoğraflar içinde en çok beğeni alan oldu. Genç kızların yanı sıra birçok erkeğin de idolü haline gelen Murat Boz'un albümü daha çıkalı bir ay olmasına rağmen en çok satan albümlerin başında geliyor.

Hayranları çok ‘Janti’ oldular

Milliyet(Hakan UÇ)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...