Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çağla Şikel'den, Alişan'a çağrı!

Düzenleyen:
Çağla Şikel'den, Alişan'a çağrı!

MAGAZİN Haberleri

Çağla Şıkel, Alişan'ın klibinde oynama teklifini kendisinin verdiğini söyleyerek "Beni neden almıyorsun, klibinde rol alırım" dediğini söyledi.

Yıllardır çok iyi ikili olan ve Alişan'ın kliplerinde hiç oynamayan Çağla Şikel 16 yıl aradan sonra ilk kez geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Alişan'ın klibinde oynamıştı.

"BENİ NEDEN ALMIYORSUN"

"Ölümsüz Aşıklar" isimli şarkının klibinde Alişan'a eşlik eden Çağla Şikel konu hakkında şöyle konuştu; "Klip için kadın oyuncu bulamadıklarını duyunca Alişan'a 'Beni neden almıyorsun. Klibinde rol alırım' dedim. Çok şaşırdı ama sonra anlaştık." dedi.

"ÇOK ZORLANDIK"

Klipte iki aşığı canlandırdıkları ve yakınlaşma sahneleri olduğu için Çağla Şikel zorlandığını ifade etti. Şikel, "Alişan çok yakın arkadaşım olduğu için, o da ben de klipteki yakınlaşma sahnelerinde zorlandık. Ancak güzel bir iş çıktığına eminim." diye konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...