Buse Terim’den duygusal paylaşım

Düzenleyen:
Buse Terim’den duygusal paylaşım

MAGAZİN Haberleri

Volkan Bahçekapılı ile 8 yıl süren birlikteliğini 2014 yılında evlilikle taçlandıran modacı Buse Terim, kızını kucağına almak için gün sayıyor.

Buse Terim kısa bir süre sonra kucağına alacağı kızına “Nil" ismini verecek. Buse Terim, doğumuna günler kala sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerinden dualarını eksik etmemelerini istedi. Ünlü modacı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.
Sosyal medyanın en ünlü isimlerinden biri olan ve Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in modacı kızı Buse Terim, anne olmak için gün sayıyor. Bebeğinin doğmasına az bir süre kalan modacı Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Bebeğini Amerika'da doğuracak olan Buse Terim bebeği için son hazırlıklar yaptığını yazdı. Terim, daha öncede Amerika'da yaşamış burada okula devam etmişti.

Buse Terim’den duygusal paylaşım

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...