‘Söz’ için askerî eğitim aldılar

Düzenleyen:
‘Söz’ için askerî eğitim aldılar

MAGAZİN Haberleri

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı asker dizisi ‘Söz’ 3 Nisan’da Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Türkiye’de ilk defa Genelkurmay Başkanlığı ve Millî Savunma Bakanlığıyla gerçekleştirilen iş birliği kapsamında hayata geçirilen ‘Söz’ dizisi için oyuncular, emekli eski Özel Kuvvetler mensupları tarafından 2 hafta süreyle zorlu bir kampta askerî eğitime alındı. Bütün oyunculara temel askerlik eğitimine uygun olarak üniforma disiplini, selamlama, nöbet, üstlerine hitap tarzı, silah taşıma ve kullanma esasları eğitimi verildi. Tim dönüşümlü olarak geceleri nöbet tutarken, değişik arazi ve hava şartlarında tam teçhizatlı olarak psikolojik ve fiziksel dayanım eğitimine tabi tutuldu. Gece eğitiminin yanı sıra oyuncular, yakın dövüş, saldırı ve savunma eğitimleri alırken, her gün düzenli olarak gerçek silahlarla poligonda atış çalışmaları yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...