Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özge Özpirinççi'den çocukluk fotoğrafına bomba yorum

Düzenleyen:
Özge Özpirinççi'den çocukluk fotoğrafına bomba yorum

MAGAZİN Haberleri

Özge Özpirinçci, Instagram'dan kısacık saçlarıyla erkek çocuğu gibi görünen çocukluk fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa, "Kesin bitlenmişimdir" diyerek samimi bir tahminde bulundu.

En son 'Fi' dizisinde dikkat çeken Özge Özpirinçci Instagram'dan çocukluk fotoğrafını paylaştı. Kısacık saçlarıyla erkek çocuklarına benzeyen oyuncu "Kesin bitlenmişimdir" diyerek samimiyetini yine ortaya koydu.

GÜZEL OYUNCUYU KÜÇÜKKEN ERKEK ÇOCUĞU SANMIŞLAR

Çocukluk fotoğrafını paylaşan Özge Özpirinçci fotoğrafın altın şu notu düştü: İlkokul 1'in ilk günü! Akademik hayata karşı tavrım o günden itibaren cok netti! Stresten yanagımda çıkan uçuğun izi durur hala! Hey gidi günler... Saçlarımı o kadar kısa kestirmişler ki (kesin bitlenmişimdir) ilkokul formamı almaya gittiğimde satış elemanı babama ve bana bakip erkek üniformalarına yönlendirmişti bizi. Çok üzülmüştüm ama şimdi gülüyorum tabi. Anlatacak hikayelerden biri iste...

İşte Özge Özpirinçci'nin o paylaşımı:

Özge Özpirinççi'den çocukluk fotoğrafına bomba yorum

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...