HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hülya Koçyiğit'ten yeni açıklama geldi

Düzenleyen:
Hülya Koçyiğit'ten yeni açıklama geldi
Hülya Koçyiğit, Magazin Haberleri, Yeşilçam, Sinema, Haber

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından biri olan Hülya Koçyiğit akciğerindeki kanserli bölge için ameliyat olmuştu. Sağlık durumu ile ilgili sosyal medyadan yeni bir açıklama yaptı."Dayanılmaz ağrılarım için ilaç alıyorum. Özetle sıkıntım çok" dedi.

ABD'nin New York kentinde geride bıraktığımız hafta başında akciğerindeki kanserli bölge için ameliyat edilen sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit sosyal medya paylaşımlarıyla sağlık durumu hakkında bilgi veriyor.

NEFES ALMAKTA ZORLANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Önemli bir ameliyata gireceğini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran ve hayranlarını heyecanlandıran Hülya Koçyiğit iyi geçen ameliyatıyla birlikte tedirgin ve korkulu bekleyişi bir nebze olsa da azalttı. Geride bıraktığımız günlerde yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alınan Koçyiğit bir süre önce nefes almakta zorlandığını açıklamıştı.

SIKINTILARI ÇOK

Koçyiğit, tüm bu açıklamalarından sonra geride bıraktığımız akşam yeni bir paylaşımda bulundu. Sağlık durumu iyiye gitmekle birlikte ağrılarının devam ettiğini ve sıkıntılarının çok olduğunu söyleyen Hülya Koçyiğit'in son paylaşımı şöyle oldu;

Hülya Koçyiğit'ten yeni açıklama geldi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...