Direniş Karatay’ın çekimleri başlıyor

Düzenleyen:
Direniş Karatay’ın çekimleri başlıyor

MAGAZİN Haberleri

Selçuklu dönemini yansıtan ilk yapım olan ve Kösedağ Savaşı’nı da konu edinen “Direniş Karatay” filminin çekimleri temmuzda başlıyor.

Selçuklu dönemini yansıtan ilk yapım olan ve Kösedağ Savaşı’nı da konu edinen “Direniş Karatay” filminin çekimleri temmuzda başlıyor. Mehmet Aslantuğ, Fikret Kuşkan, Nefise Karatay, Alperen Duymaz, Burcu Özberk, Yurdaer Okur, Nik Xhelilaj, Ali Buhara, Tuğrul Tülek, Ece Yaşar, Volkan Keskin ve Yusuf Aytekin’in rol alacağı sinema filmine son olarak Bahadır Yenişehirlioğlu da dâhil oldu. “Sevda Kuşun Kanadı”nda dizisindeki “Saatçi Hüsnü” rolüyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan ve “Payitaht Abdülhamit” dizisindeki “Tahsin Paşa” rolüyle beğeni toplayan Yenişehirlioğlu, ilk defa bir araya gelen filmin kadrosuyla okuma provasına katıldı. Yenişehirlioğlu, filmde “Alpdoğan” karakterini canlandıracak. Ekip, bugün tam kadroyla çekim için Konya’da olacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...