Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Komşusu keşfetti Şahin’le devleşti

Düzenleyen:
Komşusu keşfetti Şahin’le devleşti

MAGAZİN Haberleri

2014’te Selâmi Şahin ile sahnede tanıştıktan 2 yıl sonra albüm yapan şarkıcı Bahar Gelir’in müzik serüveni, komşusunun sesini beğenmesiyle başlamış...

Röportaj: Çağla Türk

Usta sanatçı Selami Şahin ile yolu kesiştikten sonra albüm yapan şarkıcı Bahar Gelir, müzik öğretmeni olan komşusunun sesini keşfetmesiyle müzik hayatına atıldı. Bahar Gelir, sorularımızı şöyle cevapladı...

Selâmi Şahin’le yollarınız nasıl kesişti?

2014’te Selâmi Şahin’le sahnede tanışıp albüm yapma kararı aldık. “Sahnede dinledim seni ama stüdyoda dinleyelim” dedi. Okudum. Çok beğendi beni, çok motive etti. Albüm hazırlıkları 2016’nın sonunda bitti. Serdar Ortaç’tan “Bilsem ki”; Doğuş’tan 2 adet sıfır şarkı aldım. Mustafa Sayan’dan ve Ahmet Duyar’dan birer eser ve Selâmi Şahin’den 2 sıfır eser okudum. Albümün ismi çıkış şarkımıza da ismini veren “İlla da” oldu. 

Sesinizin güzelliğini nasıl keşfettiniz?

Sesimi 6 yaşındayken bir aile dostumuzun eşi keşfetti. Müzik öğretmeniydi. Benim müzik hevesimi fark etti ve elime bağlamayı tutuşturdu. O zamandan belliymiş aslında iyi bir yorumcu olacağım. Bu konuda inanın mütevazı olmak da istemiyorum. Selâmi Şahin’in desteğiyle de bir nebze olsa bunu yavaş yavaş ispatlamaya doğru gidiyorum. 

Nelerden hoşlanırsınız?

Bol bol müzik dinlerim. Eski Arap sanatçılarını keşfetmeyi severim. Eski şarkılarını araştırırım.

Hedefiniz nedir? 

Sesimi milyonlara duyurabilmek ve sevdirebilmek.

Arkeoloji mezunu

Bahar Gelir, 1989 Malatya doğumlu. Çocukluktan beri müzikle iç içe. Mehmet Şafak ve Serhat Serper’den 2 yıl şan ve repertuar dersleri aldı. Üniversite yıllarında sahne hayatına başladı. 2016’da ‘Eflatun Türküler’ projesinde Recep Aktuğ ile ‘Bahçede Yeşil Çınar’ türküsünü okuyup kliplendirdi.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...