Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

3 Adam'da Eser kadro dışı

3 Adam'da Eser kadro dışı
Fotoğraf Başlığı 3 Adam'da Eser kadro disi

Senaryosunu kendisinin yazdığı bir sinema filminde Oğuzhan Koç'la kameranın karşısına geçmeye hazırlanan İbrahim Büyükak, "Eser'e göre rol yoktu." dedi.

Kaydet
a- | +A

Üç Adam'ın çok konuşulan bitişinden sonra ortalıklarda görünmeyen İbrahim Büyükak, önceki gün Akmerkez'de alışveriş yaptı.

ESER'İ KADRO DIŞI BIRAKTILAR

Senaryosunu kendisinin yazdığı bir sinema filminde Oğuzhan Koç'la kameranın karşısına geçeceğini söyleyen oyuncu, filmde Eser Yenenler'in yer almayacağını söyledi.

"HER ZAMAN YANIMIZDA"

Çekimlerinin beş hafta süreceği film için konuşan Büyükak; "Eser'e uygun bir rol yoktu. Üç adam filmi olsun diye yapmadık zaten. Aramızda konuştuk. Eser her zaman yanımızda" dedi.

Ayrıca genç oyuncu, Eser Yenenler'in kendi tek kişilik performansı için seyirciyle buluşacağını ve stand up yapacağını açıkladı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor Genel İnternet yerel Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.