Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serkan Çağrı: Yedi yaşında kimliğim oldu

Düzenleyen:
Serkan Çağrı: Yedi yaşında kimliğim oldu

MAGAZİN Haberleri

Babasının okula gideceği zaman kendisine kimlik çıkardığını söyleyen Serkan Çağrı “Bir de beni askere erken gideyim diye bir yaş büyük yazdırmış” dedi

Youtube’dan canlı yayınlanan  interaktif talk show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü müzisyen ve klarnetçi Serkan Çağrı oldu. Programda Serkan Çağrı, sosyal medya kullanıcılarının ve Emre Saygı’nın sorularına samimi ve bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu. Meslek seçme şansının olmadığını, babasının da klarnetçi olduğunu ifade eden Serkan Çağrı, şöyle konuştu:
- Çocukken oyuncak diye klarneti elime aldım ve 6 yaşında klarnet çalmayı öğrendim.
- Klarnet çalarken hayatımın inişlerini ve çıkışlarını düşündüğüm çok oluyor. Çalmak için çalmak istemiyorum. 
- Hislerin ön plana çıktığı bir iş bu. Duygulanmak için çocukluğumu düşünüyorum. Utangaç ve çok fazla içine kapalı bir çocuktum.
- Spora başladım ve haftada 4 gün yapıyorum. Sporla birlikte bütün işlerim aksamaya başladı. Hiçbir şey yapamamaya başladım. Neredeyse bütün festivalleri kaçırmaya başlıyordum. Bir de Özgün bana sürekli gaz veriyordu. Protein alıyorduk, cebimizi yakmaya başladı.
- Büyük oğlum futbolla ilgileniyor. Bütün dünya futboluna hâkim. Herkes şaşırıyor bilgisine. Küçük oğlum da benim izimden geliyor, klarnetle ilgileniyor...
- Okula gidene kadar 7 sene kimlik çıkartmamışlar bana. Nüfus memuru babama, ‘ne zaman doğdu’ dediğinde beni bir yaş büyük yazdırmış, askere erken gideyim diye...

“Çok titiz birisiyim. Enstrümandan sonra en iyi yaptığım iş, temizlik yapmak. Stüdyoyu falan ben temizliyorum, temizlikçi gelmiyor.”

“Birisine kırıldığımda bir daha zor ısınıyorum, zor toparlanıyorum. Aileme, eşime, kardeşime de bunu söylüyorum, ‘Beni lütfen kırmayın’ diye...”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...