‘Payitaht’a taze kan

Düzenleyen:
‘Payitaht’a taze kan

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz sezonun iddialı yapımlarından Payitaht Abdülhamid, 29 Eylül Cuma günü TRT1 ekranındaki yerini alacak. 23 Haziran’da yayınlanan 17. bölüm ile sezon finali yapan dizi, tarihin esintilerini günümüze yansıtmaya devam edecek.

“Ulu Hakan” unvanı ile taçlandırılan Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının son 13 yılını anlatan Payitaht Abdülhamid, Kocaeli’de Sekapark içinde dizi için özel hazırlanan dev platosu, yüksek prodüksiyonu ve başarılı oyuncu kadrosu ile çok konuşulmuştu. Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk’ün paylaştığı diziye ikinci sezonda yeni isimler dâhil oluyor. Bu yılın yeni transferleri arasında, Volkan Keskin, Taner Ertürkler, Cemre Baysel, Nik Xhelilaj, Kevork Malikyan, Hacı Ali Konuk, Güzide Arslan, Leyla Kırşan, Yusuf Aytekin, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Ercüment Fidan gibi TV dünyasının sevilen oyuncuları yer alıyor... Senaryosunu Ayça Ertürkler ve Hale Çalap’ın yazdığı, Tarih Danışmanlığını Naci Yorulmaz ve Orhan Osmanoğlu’nun yaptığı dizi, yeni sezonda, mücadelenin en çetiniyle seyircinin karşısına çıkacak.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...