HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Star TV, Kanal D, FOX ve Show TV'den Tarihi Karar!

Düzenleyen: /
Star TV, Kanal D, FOX ve Show TV'den Tarihi Karar!
Star TV, Kanal D, FOX, Show TV, Jet Sosyete, Çukur, Zuhal Topal, Beyaz Show, Haber

MAGAZİN Haberleri

Star TV'de yayınlanan Jet Sosyete dizisi, özel bölümü ile ekranlara gelince dizi final mi yaptı? iddiası konuşuldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show, yayından kaldırıldı. Show TV'de ekrana gelen ve yayınlandığı günden itibaren izleyicilerin büyük ilgisini kazanan Çukur dizisinin ise sezon finali yapacağı konuşuluyor. Son olarak izdivaç programıyla patlama yapan Zuhal Topal'ın FOX'ta ekranlara geri döneceği iddia edildi...

Jet Sosyete yeni bölüm neden yayınlanmadı? (Jet Sosyete yayından mı kaldırıldı, dizi bitti mi?)

Jet Sosyete yeni bölüm neden yayınlanmadı, Jet Sosyete yayından mı kaldırıldı, Jet Sosyete dizisi bitti mi? gibi sorular merak içerisinde sorgulanıyor.  20 Mayıs Pazar akşamı ''Özel Bölümü'' ile izleyicisiyle buluşan Jet Sosyete dizisi için takipçiler, Jet Sosyete neden yayınlanmadı, Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmadı gibi konuları araştırıyor.

Jet Sosyete dizisi bitti mi, Jet Sosyete dizisi yayından mı kaldırıldı, Jet Sosyete dizisi yeni bölüm neden yok, Jet Sosyete dizisi yeni bölüm neden yayınlanmadı gibi sorular merak içerisinde sorgulanıyor. Her pazar izleyicisiyle buluşan Jet Sosyete dizisi bu hafta özel bölümü ile ekranlara gelince, Jet Sosyete yeni bölüm neden yok, Jet Sosyete yayından mı kaldırıldı, Jet Sosyete dizisi bitti mi, Jet Sosyete yeni bölüm neden yayınlanmadı? gibi sorular sorulmaya başlandı. İşte Jet Sosyete ile ilgili detaylar...

20 Mayıs günü yayın akışında dizinin yeni bölümü gözükmeyince dizi hakkında bitti iddiaları ortaya atıldı.

Gülse Birsel bu konu hakkında açıklamada bulundu... 

Star TV Ekranlarının beğenilen dizisi Jet Sosyete'nin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ve yayın günü yayın akışı listelerinde yer almaması dizinin sonlandırıldığı iddialarını beraberinde getirdi. 

Star TV'deki Jet Sosyete'nin bu hafta yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ve dizi kendi gününde yayın akışından çıkartıldı. 

Diziseverlerin meraklı bekleyişi sürerken, Gülse Birsel sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak konuya açıklık getirdi 

Gülse Birsel dizide canlandırdığı 'Gizem Özpamuk' karakteri üzerinden bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi; "Bu akşam yayın yapmamamızın tek sebebi şu; bölümü yetiştiremedik. Bazen böyle şeyler olabiliyor. 120 dakikalık komedi yapınca arada sırada böyle nefes esleri vermek zorunda kalabiliyoruz. 27 Mayıs'tan itibaren şu an sette çekmekte olduğumuz bölümümüzü seyredeceksiniz ve ardından diğer bölümleri de seyredebileceksiniz. " 

Çukur'un finali neden yayınlanmayacak

Show TV’deki Çukur dizisinin RTÜK kararı gereği gelecek haftaki bölümünün yayımlanmayacağı gündeme geldi. Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman,“Eyy RTÜK! Neden Çukur’u izleme hakkımı elimden alıyorsun?” başlıklı yazısında, Çukur dizisiyle ilgili kararın ayrıntılarını anlattı. “Ben de dün haberdar oldum. İnşallah olmaz ama aldığım bir bilgiye göre haftaya pazartesi Çukur yokmuş!” diyen Sevilay Yılman şöyle devam etti:

“Çukur’suz geçirecekmişiz yani önümüzdeki haftayı. Ve bunun nedeni de Radyo Televizyon Üst Kurulu! Neden peki? Çünkü efendim, saygıdeğer RTÜK üyeleri, Show TV’de 2011 yılında yayınlanan ‘Türk Malı’ adlı diziyle ilgili verdiği durdurma cezasını o akşam yani tam da Çukur’un yayında olacağı saatlerde uygulamaya karar vermiş. Duyunca elim ayağım buz kesti, delirdim inanın. Hani verilen ceza Çukur ile ilgili olsa diyeceğim ki: ‘Tühhh!’ Ama yok! Ve olmadığı gibi tuhaf olan bu ceza bambaşka bir dizi ile ilgili ve 7 yıl önceye ait bir ceza. Ve daha da tuhaf olan şu; o tarihlerde alınan bu karara karşı Show TV mahkemeye müracaat etmiş ve yürütmeyi durdurma kararı almış. Dava önce Show TV’nin lehine sonuçlanmış, daha sonra ise Danıştay tarafından karar bozulmuş ve dava reddedilmiş. Ancak söz konusu davanın daha karar düzeltme aşaması sürerken nasıl bir yerden ateş aldıysa RTÜK, alelacele haftaya, tam da finalinin olacağı günde Çukur’un yayın saatinde uygulamaya karar vermiş.”

Beyaz Show yayından kaldırıldı Kanal D'de bir devir kapandı

Kanal D ekranlarında bir klasik haline gelen Beyaz Show hakkında, son zamanlarda final iddiaları ortaya atılıyordu. Tüm bunların üzerine 1996 yılından bu yana Kanal D ekranlarında yer alan Beyaz Show bitti.

HT Magazin yazarı Mustafa Doğan, Beyaz Show'un Kanal D macerasının bitişini kaleme aldı. İşte Doğan'ın "Beyaz Show defteri kapandı!" başlıklı yazısı... "Kanal D’nin simge programlarından, olmazsa olmazlarındandı ‘Beyaz Show’. Son yıllarda eski tadını vermiyordu belki ama alternatifi de yoktu.
Beyaz zaman zaman yorulduğunu hissettirse de cuma akşamlarının tadı tuzuydu. İşte ekranlarımızın en uzun soluklu talk show’unun Kanal D macerası resmen bitti. Doğan Ailesi’ne olan bağlılığı ve duygusal kişiliği herkesçe bilinen Beyaz’ın satış nedeniyle tadının kaçtığı, yeni sezonda ekranda olmaya sıcak bakmadığı zaten biliniyordu. Bir yandan yeni yönetimin elini rahatlatma niyeti de vardı.

Malum, patronaj değişikliği sonrası hızlı bir dönüşüm yaşanıyor kanalda. Yayın çizgisi yavaş yavaş değişiyor. Nisan sonu programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı. Ama final kararını o değil, yeni yönetim aldı.

Nezaketen kendisine başka program yapması teklifi götürülmüş. Tabii Beyaz bunun ne anlama geldiğini biliyor, düşünmeden reddetmiş. Çeyrek asırlık bir programa böyle bir veda yakışmazdı. Zaten dediğim gibi, programın Kanal D macerası bitti, ekran macerası değil.

Aslında en verimli döneminde ünlü şovmen. Yılların birikimi ve tecrübesi var. Doğru bir ekiple buluşursa eski şaşaalı günlerine dönmesi işten bile değil. Duyduğuma göre Beyaz’ın da niyeti bir sezon ara verip sonra ekrana dönmekmiş. Biraz dinlenip kendini özletmesi iyi bir fikir olabilir.

Tabii yeni sezona daha çok zaman var. Bu arada aklını çelecek bir teklif de pekâlâ gelebilir. Bekleyip birlikte göreceğiz. Fakat bir gerçek var ki; emeklilik için çok ama çok erken!"

BEYAZ SHOW'UN EKRANLARDAKİ MACERASI; 

6 Aralık 1996'dan beri Cuma geceleri Kanal D'de (2000-2001 Star TV) canlı yayınlanan Beyaz Show, ekran macerasına devam eden en uzun soluklu işlerden biriydi.

1996'da Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Beyaz Show, 2000 yılının Eylül ayında Star TV'ye geçmiştir. Ama sadece bir sezon orada kalmıştır, 2001 yılının Haziran ayında sezon finaline girmiştir ve aynı yılın Eylül ayında tekrar Kanal D'ye geçmiştir. Star TV'de yayınlandığı dönemde Cumartesi akşamları, Okan Bayülgen'in Zaga programı ile saatleri ve günleri çakışmıştır, bu yüzden iki talk-show programı arasında o dönem reyting karşılaştırması olmuştur.

Genellikle müzikle ilgili veya müzisyen konuklar programa çıkarak genelde son çıkan albümlerinden şarkılar söylemiştir. Hande Ataizi ve Cem Davran'ın sunduğu talk show İki Kere İki Cumartesi akşamları yayınlandığı için Beyaz Show, Perşembe akşamları ve Zaga ise Cuma akşamları yayınlanmıştır.

Zuhal Topal yeni programla ekrana dönüyor!

Posta gazetesinin deneyimli yazarı Mesut Yar, bugünkü köşe yazısında ünlü sunucu Zuhal Topal'ın yeniden ekranlara dönebileceğini açıkladı. Mesut Yar'ın yazısı şu şekilde: Zuhal Topal, geçtiğimiz sezon sona eren izdivaç programlarının ekrandan düşen tek ismi olmuştu.  Diğer isimler farklı formatlarla yollarında yürümeye devam ettiler...  Yıl içinde Zuhal Topal’ın çeşitli kanallarda tekrar kuşak programına başlayacağı duyurulmuştu. Ama bir şekilde olmadı...  Peki, son olarak el sıkıştığı söylenen FOX ekranında yakın gelecekte bir şey yapacak mı? Vallahi işin Zuhal kanadından da kanal kanadından da pek bir ses yok.  Teoride bir el sıkışmışlık söz konusu ama...  Sanırım iki taraf da uygun bir format arıyor. Bulurlarsa Zuhal Topal yine ekranda. Yok bulunmazsa bu iş yılan hikayesine döner!  

Çukur sezon finali yapacak

Sinan Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve Gökhan Horzum'un senaryosunu yazdığu Çukur dizisi, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Alperen Duymaz, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi zengin oyuncu kadrosunu bünyesinde barındırıyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicisine keyifli ve bir o kadar da gerilimli sahneler yaşatan Çukur, sezon finali yapacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...