Kimler Finalist Oldu | SURVİVOR kim elendi, kim gitti? | Survivor adaya Kim Veda Etti

Düzenleyen:
Kimler Finalist Oldu | SURVİVOR kim elendi, kim gitti? | Survivor adaya Kim Veda Etti

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da büyük finale sadece 2 gün kaldı. Survivor'da yarı finale kalan iki isim kesinleşti. Hilmicem ve Anıl yarı finale isimlerini yazdırdı.Diğer iki isim de bu gece belli olacak. 4 kişi arasında SMS oylaması yapılacak. Turabi, Adem, Damla ve Nagihan arasında heyecan dolu bir SMS oylaması yaşanacak. Şampiyonluk hayallerine 2 kişi veda edecek 2 kişi yarı finale yükselecek. Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor adaya kim veda etti? Survivor elenen isim kim? Kimler yarı finalist oldu? tüm soruların cevabı haberimizde.

Survivor kim elendi? 30 Haziran Survivor Eleme Survivor'da aylardır süren mücadelede sona sadece 2 gün kaldı. Nefesler tutuldu ve tüm izleyenler merakla Kıbrıs büyük finali bekliyor. Bu akşam Survivor 2018'in son oyunu oynanacak. Ödül ise Dünya Kupası. Bunun ardından 6 yarışmacı birden Kıbrıs için yola çıkacak.  Kıbrıs'ta SMS oylaması ile Nagihan, Adem, Turabi ve Damla bu dört isimden 2 kişi yarı finale yükselecek, 2 kişi ise şampiyonluk hayallerine veda edecek. Dominik'te geçtiğimiz 2 gün de oynanan oyunlar ile yarı finale kalan iki yarışmacı belli oldu. İlk oyunun kazananı Hilmicem ikinci oyunun kazananı Anıl oldu. Nagihan, Anıl ile oyunda finale kaldı ancak Anıl'a yenildi. Bu durumdan dolayı seromonide gözyaşlarına hakim olmadı.Tüm sevenlerinden özür diledi. Nagihan her zaman kadın yarışmacılar arasında istatistik oranı en yüksek yarışmacıydı. Survivor 2018'de Dominik'in son konseyinde elenen isim Hakan oldu.Kıbrıs hayallerine ramak kala veda etti. Çünkü sürprizlerle dolu olan Survivor 2018'in son sürprizi Kıbrıs'a 4 kişi gidecekken 6 kişinin gideceği haberi oldu. Türk televizyon tarihinde reyting rekorları kıran yarışması Survivor'ın tüm sevenlerinin en çok arattıkları Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor adaya kim veda etti? Survivor elenen isim kim? Survivor 2018 eleme kim elendi? , Survivor yarı finale kim kaldı? Survivor yarı finalistler kim? Sörvayvır kim elendi? Sorvayvır kim elendi? Kimler yarı finalist oldu? gibi soruların cevabı en kapsamlı şekilde sayfamızda yer almaktadır.  Survivor 2018'de Hilmicem ile Anıl elenirken; Nagihan ve Adem finale kalan isimler oldu.

(TIKLA ÖĞREN) SURVİVOR'DA KİMLERİN ELENDİĞİ BELLİ OLDU, YARI FİNALİSTLER KİMLER OLDU

ACUN ELENEN YARIŞMACILARA SORDU: 4 İSİMDEN BİRİNE TEK BİR OY HAKKINIZ OLSA KİME VERİRDİNİZ?

Gönüllüler takımı: Ramazan: Adem, Murat: Damla, Melih: Adem, İpek: Adem, Gamze: Nagihan, Gizem: Adem, Emre: Turabı, Marcus: Adem, Birsen: Nagihan, Funda: Nagihan,Yağmur: Nagihan, Hakan: Nagihan, Nevin: Nagihan, Cumali: Adem

All Star- Ünlüler: Ecem: Adem, Sema: Adem, Nihat:Nagihan, Yiğit: Adem, Sahra:  , Berna: Turabı, Mustafa Kemal: Adem, Elif: Adem, Ümit Karan: Adem

SURVİVOR'I YIKAN ÖLÜM

Acun Ilıcalı'nın ekibinde yer alan kameraman Alper Baycın, Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı saldırı sonucu öldürüldü. Acı haberi, Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurdu. Acun Ilıcalı, bu akşam yapılacak olan programın ertelendiğini duyurdu ve Baycın'ın ailesine başlığı diledi. Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevli Alper Baycın (24) sokakta yürürken, çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Baycın'ın ölümü Survivor ekibinde büyük üzüntü meydana getirirken, Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşadığı üzüntüyü dile getirip ailesine başsağlığı diledi.

Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden ve TV8'de yayınlanan Survivor ekibinde görevli Alper Baycın, iddiaya göre bugün Las Terrenas bölgesinde işten çıktıktan sonra sokak ortasında 2 kişinin saldırısına uğradı. Alper Baycın, çantasını gasp etmeye çalışan iki saldırgana direnince arbede yaşandı. Yaşanan boğuşma sırasında saldırganlardan biri Baycın’ı kalbinden bıçakladı. Baycın, aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde hayatını kaybederken, kaçan saldırganlar ise polis tarafından yakalandı. Nişanlı olduğu öğrenilen Baycın’ın, Ilıcalı’nın en yakın ekibinden olduğu belirtildi.

Acun Ilıcalı, Baycın’ın öldürülmesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Olaydan büyük üzüntü yaşadığını ifade eden Ilıcalı, "Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim" dedi.

ACUN'DAN SURVIVOR'DA AÇIKLAMA

Acun Ilıcalı, Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını duyuran Ilıcalı şu ifadeleri kullandı;

"Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyorum. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsalığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat."

KKTC'DE YARI FİNAL CANLI YAYINI İPTAL EDİLDİ

Olay nedeniyle KKTC'de bu akşam gerçekleştirilecek çeyrek final canlı yayını iptal edildi. Bu arada Survivor yarışma programı süresince ilk kez böyle bir üzücü olayın yaşandığı belirtildi.

SURVİVOR'DA BU HAFTA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİMLER KAYBETTİ?

Sadece 6 yarışmacının kaldığı programda eleme adayları güçlü isimler arasından çıkmaya devam ediyor. Bu kez eleme adayları arasına girmemek için yarışan ünlüler ve gönüllülerde sembolün sahibi olan isimler Hilmicem ve Anıl oldu. 

Kimler Finalist Oldu | SURVİVOR kim elendi, kim gitti? | Survivor adaya Kim Veda Etti

SURVİVOR 2018 SON BÖLÜMDE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Yarışmanın tamamlanmasına sayılı günler kala 4 favori isim daha eleme listesine eklendi. Büyük finale çok az bir süre kala yarışmada eleme adayları şekillendi. Hakan, Damla, Turabi ve Adem dörtlüsünden sadece biri Hilmicem ve Anıl'ın rakini olmaya hak kazanacak.

Kimler Finalist Oldu | SURVİVOR kim elendi, kim gitti? | Survivor adaya Kim Veda Etti

SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Geçtiğimiz hafta içerisinde ünlüler takımı yarışmacılarının azalmasıyla birlikte her iki takımdan da adaylar konseye çıkmaya başlamıştı. Son olarak Murat ve Turabi ile konseye çıkan Sema yarışmaya veda eden isim olmuştu. Sema'nın ardından Hakan da yaptığı taktiğe rağmen yarışmadan elenmişti.

NUSRET ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2018'in Kıbrıs finalleri öncesinde ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar Nusret'in et ziyafeti için yarıştılar. Survivor'da yarı finale çıkacak olan ikinci yarışmacının belirlendiği oyun öncesinde, Acun Ilıcalı yarışmacılara sürpriz yaptı.Her yıl Survivor'a gelerek yarışmacılara et pişiren Nusret bu sene işlerinin yoğunluğundan dolayı yarışmanın son günlerinde Dominik'e gelebildi. Survivor 2018'de ödül oyunu öncesi seremonide karşılarında Nusret'i gören yarışmacılar sevinçten havaya uçtu. Nusret sürpriziyle ilgili konuşan Acun Ilıcalı, 'Nusret de kendi işleriyle çok yoğun. Ancak bütün planını programını iptal etti buraya koşa koşa geldi. Nusret'in Etiler'de arka tarafta bir restoranı varken de Survivor'daydı, şimdi her yerde dükkanı var yine Survivor'da. Nusret'in kapanışa gelmesi ayrı bir anlam taşıdı' dedi.

Kimler Finalist Oldu | SURVİVOR kim elendi, kim gitti? | Survivor adaya Kim Veda Etti

NUSRET'TEN 1150 KİŞİLİK MANGAL PARTİSİ

Acun Ilıcalı Dominik'in en büyük mangal partisini hazırladıklarını belirterek, 'Bu gece mangal partisinde tüm prodüksiyon ekibi olacak. 1150 kişiyi davet ettim. Bunların 400'ü Dominikli çalışanlarımız. Dominik böyle bir mangal partisi görmemiştir. Çekimlerini yaptığımız Kolombiye ve Yunanistan için de aynı ödülü verdik. Onlarda da yarışmayı kazananlar sizinle birlikte aynı masada yemek yiyecek' dedi.

NUSRET ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Nusret ödüllü oyunda yarışmacılar bireysel mücadele verdi. Damla'yı yenmeyi başaran Nagihan ödüle gidecek ilk isim oldu. Erkeklerde ise ödülün sahibi Adem oldu. Nagihan ödüle götürmek için takım arkadaşı Damla'yı, Adem ise Turabi'yi seçti.

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2018'de finale artık çok kısa bir zaman kaldı. Yaklaşık dört aydır heyecanın hız kesmeden devam ettiği ve finale kalmak için kıyasıya mücadele edilen yarışmanın büyük finali, 29 Haziran Cuma günü Kıbrıs'ta yapılacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...