Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu

MAGAZİN Haberleri

Sibel Can’ın, İzmir’deki konserine İbrahim Tatlıses damga vurdu. Can, bazı şarkılarda gözyaşlarına hakim olamayan sanatçıya, “Ağlamak yok, sana hiç yakışmıyor İbrahim Bey” dedi.

Sibel Can, önceki akşam İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Sanatçı, kendisini izlemeye gelen İbrahim Tatlıses’i, “Burada olman, ne büyük şeref ve onur. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Yine her zaman olduğu gibi karşında heyecanımı belli etmeyerek şarkılarımı okumaya çalışacağım. Hepimizin hayranı olduğu sanatçısın, bu gece tüm alkışlar İmparator için” diyerek selamladı. 

Can, daha sonra sanatçının yanına giderek, ‘Yalan’ şarkısını birlikte seslendirdi. Söylediği parçalarda Tatlıses’in ağladığını gören sanatçı, “Ağlamak yok. Sana hiç yakışmıyor İbrahim Bey” dedi. Sahnede müjde veren Can, “Daha yeni başlıyor. Müthiş hazırlıklar var, her şeyin bilincindeyim ve çok yakından takip ediyorum. En kısa zamanda Tatlıses’in albümünde yine birlikte olacağız” diye konuştu. 

Sibel Can, ‘Mavi Mavi ’ şarkısını söyledikten sonra, “Aşıksın İbrahim Bey, var sen de bir şeyler” diyerek takıldı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...