HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diriliş Ertuğrul'da son dakika bombası! Sevilen oyuncu Diriliş kadrosunda

Düzenleyen: /
Diriliş Ertuğrul'da son dakika bombası! Sevilen oyuncu Diriliş kadrosunda
Kayra Şenocak, Kayra Şenocak Kimdir, Diriliş Ertuğrul, Diriliş Ertuğrul Ne Zaman Başlıyor, Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon, Haber

MAGAZİN Haberleri

Diriliş Ertuğrul dizisinden bomba bir haber daha geldi! Kadrosunu tamamen yenileyen ve 5. yeni sezonu merakla beklenen diziye sevilen bir isim daha transfer oldu.

Yeni bölümü heyecanla beklenen TRT’nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu yakında başlıyor. Sabırsızlıkla beklenen yeni fragman yayınlandı sosyal medya çoştu.  Mehmet Bozdağ imzalı “Diriliş Ertuğrul”un çekimleri tam gaz sürüyor. Yayın günü henüz netleşmedi fakat dizinin çok yakında Kasım ayının başında başlayacağı medya kulislerinde dönüyor.

4 sezon boyunca çarşamba akşamlarının reytinglerine damga vuran dizinin kadrosu, 5. sezonunda da başarılı oyuncularla güçlendirildi. Peki diziye son transfer olan başarılı oyuncu kim?

Engin Altan Düzyatan’ın başrolünü oynadığı dizinin ekibine son olarak Kayra Şenocak da katıldı. Şenocak, merakla beklenen dizide Aktemür rolüne hayat verecek.

KAYRA ŞENOCAK KİMDİR?

Kayra Şenocak, 25 Haziran 1978 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Karadenizlidir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.
Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

Kayra Şenocak, 1998 yılında Aynalı Tahir adlı diziyle televizyon seyircisinin karşısına çıktı. Senaryosunu Sergin Akyaz'ın yazdığı veAlişan, Erkan Petekkaya,Yeşim Büber, Saruhan Yücel, Emine Ün, Tuğba Özay ve Doğa Bekleriz'in de oynadığı dizide, 'Bilal' rolünü canlandıran Kayra Şenocak, geniş izleyici kitlesine ulaştı ve çok sevildi.
Kayra Şenocak, 1999 yılında Show TV'de yayınlanan "Şans Kapıyı Çalınca" isimli yarışma programını Seray Sever ile birlikte sundu.

2006 yılında Samanyolu TV'de yayınlanan "Yağmurdan Sonra" dizide "İbrahim" karakterini canlandırırken Seçil Mutlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ali Sürmeli, Atilla Olgaç, Sefa Zengin ile birlikte rol aldı.

2007 yılında Samanyolu TV'de yayınlanan "Kapıda Biri mi Var" adlı programı nişanlısı Ebru Karanfilci ile beraber sundu.

2008-2009 yılları arasında Dolu Dizgin Yıllar, 2008 yılında başrollerini Buket Dereoğlu ile paylaştığı Pulsar adlı dizide Orhan Bilgiç karakterine hayat vermiştir. 2014 yılında vizyona giren Abbas`ın Melekleri adlı sinema filminde oynamıştır.

2012 yılında Keremcem'in "Küstüm Hayata" adlı klibinde oynadı.

23 Aralık 2014 tarihinde TRT ekranlarında yayınına başlayan ve yönetmenliğiniKudret Sabancı'nın yaptığı Bir Osmanlı Polisiyesi olan "Filinta" adlı dizide Kayra Şenocak "Hasan" karakterini canlandırırken başrollerde Serhat Tutumluer, (Boris Zaharyas), Mehmet Özgür (Kadı Gıyaseddin Hatemi), Onur Tuna (Filinta Mustafa), Damla Aslanalp (Lara Zaharyas), Yosi Mizrahi (Esad Paşa), Naz Elmas (Azize), Bülent Alkış (Padişah) gibi isimler rol almıştır.

Güzel yemekler yapan Kayra Şenocak, özellikle balık, et yemekleri ve salata çeşitlerini iyi yapmaktadır.

Kayra Şenocak, 1998 yılında öğretmen Verda Şenocak ile evlendi. 2001 yılında boşandı. Mert adında bir oğlu vardır.

Kayra Şenocak, 2006 yılında oyuncu Ebru Karanfilci ile nişanlandı. 2007 yıl sonlarına doğru ayrıldılar.

YENİ FRAGMAN İLK KEZ YAYINLANDI

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ Diriliş Ertuğrul’un sosyal medya hesabından dizinin yeni bölüm fragmanını yayınladı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK

Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan’dan diziye ilişkin ipuçları geldi.

İşte Kurtuluş Zeydan’ın Vatan gazetesine yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ”Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...