HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İHA'ya 3 ödül

Düzenleyen: /
İHA'ya 3 ödül
İha, İha Ödül, Haber

MEDYA Haberleri

Ekonomi dalında Suat Metin yılın haberine imza atarken, Arif Kaplan da yılın haber görüntüsünü çekti. Jüri Özel Ödülü ise İsa Akar'ın oldu

Antalya’da 2017 yılı basın ödülleri sahiplerini buldu. İhlas Haber Ajansı (İHA) 3 ödüle layık görüldü. Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, 2017 yılı Basın Ödülleri ve Hasan Özkay Fotoğraf yarışmasında dereceye girenleri açıkladı. Yazılı basın, televizyon, yılın radyocusu, sayfa tasarımı, yılın internet gazetesi ve fotoğraf kategorilerinde düzenlenen yarışmada, İhlas Haber Ajansı 3 ödülün sahibi oldu. Yarışmada, yazılı basında yılın gazetecileri ödülü; ekonomi dalında ‘Dört bilezikle servet yaptı’ haberi ile İhlas Haber Ajansı muhabirlerinden Suat Metin’e verildi. Arif Kaplan, ‘Kaza sonrası pes dedirten görüntüler’ başlıklı haber görüntüsüyle yılın haber görüntüsüne layık görüldü. Jüri Özel Ödülü ise, En iyi haber görüntüsü ‘Genç kız falezlerden atladı’ haberiyle İsa Akar’a verildi. 

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...