HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ŞOK MARKET aktüel İndirimli Ürünler Bu hafta | ŞOK aktüel 18-23 Ekim KAMPANYA Kataloğu

Düzenleyen: /
ŞOK MARKET aktüel İndirimli Ürünler Bu hafta | ŞOK aktüel 18-23 Ekim KAMPANYA Kataloğu
Şok Market İndirimli Ürünler Listesi, Şok Market Aktüel Ürünler, Şok Market 17 25 Ekim İndirimli Ürünler, Şok Market Bu Haftai Şok Market İndirimli Ürünler, Haber

MEDYA Haberleri

ŞOK MARKET aktüel İndirimli Ürünler Bu hafta | ŞOK aktüel 18-23 Ekim KAMPANYA Kataloğu... Şok Market indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Peki Şok market 18- 23 ekim indirimli ürünler listesinde neler var? ŞOK market bu hafta aktüel ürünleri neler? İşte detaylar

ŞOK MARKET aktüel İndirimli Ürünler Bu hafta | ŞOK aktüel 18-23 Ekim KAMPANYA Kataloğu.... Birbirinden çeşitli ve hesaplı ürünlere ŞOK markette çok özel ve uygun fiyatlar verilmeye devam ediyor. Yayınladığı fırsat indirimleriyle tüketicileri memnun etmeye devam eden ŞOK market yeni indirim listesinin yer aldığı kataloğunu paylaştı. ŞOK market yayınladığı kampanya kataloglarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. ŞOK yeni broşürde birbirinden muhteşem ürünlere yer verilmiş. Son yayınlanan ŞOK katalogda özellikle mutfak grubunda hem cebinizi düşünen hem de şık ürünlere oldukça geniş yer ayrılmış.
ŞOK MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜN KATALOĞU İÇİN TIKLAYINIZ

ŞOK güncel aktüel kataloğunda meyve sebze bölümünde büyük fırsatlar var. ŞOK market kataloğu yine günler öncesinden konuşulmaya ve vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılmaya başlandı.

Evinizin gıdadan, temizlik ürünlerine kadar birçok temek ihtiyacını karşılayan ŞOK marketlerde aktüel katalog ürünleri hangisi ve hangi ürün kaç para birlikte göz atalım. Kışa adım atmaya hazırlandığımız şu günlerde kış meyve ve sebzeleri de ŞOK tezgahlardaki yerini almaya başladı. ŞOK market meyve-sebze reyonunda adeta indirim şenliği yaşanacak. Elma, mandalina, kereviz, havuç bu hafta piyasa fiyatının çok altında fiyatlarıyla ŞOK marketlerde yerini alacak. Görünüm olarak çok hoş tasarımı bulunan, Paşabahçe markalı yemek masalarının vazgeçilmezi kaseler, kase takımları moda halini almaya başladı.
ŞOK MARKET aktüel İndirimli Ürünler Bu hafta | ŞOK aktüel 18-23 Ekim KAMPANYA Kataloğu

Bu hafta ŞOK aktüel kataloğuna bakanların sepeti en ucuza dolacak, bizden söylemesi… ŞOK marketle ilgili son haberleri, kataloğunu indirim listesini fiyat ve detaylarıyla buradan güncel olarak takip edebilirsiniz.

ŞOK market indirimli kampanyaları için yayınladığı son katalogda yine birbirinden muhteşem ürünlere yer vermiş. Kataloğu incelemeye başladığımızda karşımıza çıkan ilk ürün; 49,90 TL fiyatı ile Group Elektrikli Çelik Su Isıtıcı Paslanmaz Çelik Aile Boyu Çaydanlık.

Bu ürünü ise çay tiryakileri için özenle seçilmiş ürünler takip ediyor. Paşabahçe 6'lı Çay Bardağı 9,95 TL, Paşabahçe 2'li Çerezlik 5,95 TL ve Borcam Yuvarlak Tepsi 14,90 TL. Süperfresh Mısır Konservesi 7,75 TL, Lio Salamura Siyah Zeytin 500 gr 9,95 TL,

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...